KESIĆ KOMENTARISAO DOGAĐAJ U BANJSKOJ, SLOBINA ŽENA MU ZAPUŠILA USTA: Jelena Radanović burno reagovala, obratila mu se javno! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Slobe Radanovića se oglasila na društvenim mrežama brutalnom porukom.

KESIĆ KOMENTARISAO DOGAĐAJ U BANJSKOJ, SLOBINA ŽENA MU ZAPUŠILA USTA: Jelena Radanović burno reagovala, obratila mu se javno! (FOTO)

Foto: printscreen, ATA Images

Supruga Slobe Radanovića Jelena Radanović burno je reagovala na prilog iz emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, nakon što je pomenuti voditelj i urednik komentarisao nedavna desavanja u Banjskoj, te je pomenuo potpredsednika stranke Srpske liste Milana Radoičiča, kog je odbranila u svom postu na Instagramu. 


Naime, Jelena je voditelju poručila da mnogo bolje poznaje kraj u kom se nedavno desila tragedija, pa objasnila da Kesić ne treba da se bavi time ko zbog čega ćopa, kao i odakle je zapravo Milan Radoičić, kog ironično pominje. 
Republika

Foto: Ata images

Jelena i Sloba Radanović

- Manastir na snimku zove se Banjska, tu je kršten naš sin Luka. To je mesto gde nikada nisi bio. Krstio ga je naš kum, Danijel, iz Zvečana, to je tu blizu, gde takođe nisi bio. Naš sin Damjan začet je na teritoriji Kosova i Metohije, a kršten je u manastiru Svetih Vrača, u Zočištu, to je dole, niže, kod Orahovca, gde nisi bio. I da, Damjan je rođen 21. februara, jad i gospodin Milan Radojičić, koji je iz Peći, ali nisi bio. Ne znaš da stigneš do Kragujevca, ti znaš ko je iz fotelje i ko je kontroverzan i ko zašto ćopa. Ti ćeš da se sprdaš sa događajem na severu Kosova. Vrhunac tvoje emisije je kad te povremeno podeli moj muć i kaže ti da si g*vno pod mikroskopom. Nisi smešan, ali si zato glup - napisala je Jelena Radanović, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a onda dodala:

- Kesiću, izvini, naposala sam kontraverzan, umesto kontroverzan, ali to je lapsus calami, a ti si učen čovek, pa znaš šta to znači

Podsećamo da je juče na groblju u Vrnjačkoj Banji sahranjen  Stefan Nedeljković, Srbin iz Zvečana koji je ubijen u Banjskoj sa još dvojicom momaka, a više od 2.000 ljudi se oprostilo od njega i ispratilo ga ka večnoj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (8)

Loading
Vesna

02.10.2023 23:08

Bravo Jelena,svaka ti cast

Maja

03.10.2023 00:04

Jelena ti si zena majka i dama, ne odgovaraj hejterima na poruke koji te zele samo isprovocirat

Pamela

03.10.2023 00:26

Too Jejo, obozavam te

kraki

03.10.2023 09:40

Jelena, svaka i cast sto si odgovorila ovom smoru