"DAN ŽALOSTI JE ZAUVEK" Slobina supruga Jelena se oprostila od PRIJATELJA koji je NASTRADAO na Kosovu i Metohiji: Do poslednjeg trenutka...

Autor:

Zabava

26.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Slobe Radanovića se oprostila o tragično nastradalog Stefana N.

"DAN ŽALOSTI JE ZAUVEK" Slobina supruga Jelena se oprostila od PRIJATELJA koji je NASTRADAO na Kosovu i Metohiji: Do poslednjeg trenutka...

Foto: ATA Images, Instagram

Jelena Radanović

U vatrenom obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradala su najmanje četvorica naših sunarodnika, a osim Stefana N, živote su izgubili i Ivan M. i Bojan M. iz Leposavića. Tuga i neverica pomešane sa strahom vladaju na Kosovu i Metohiji posle sukoba dela Srba sa pripadnicima tzv. kosovske policije kod Banjske. Tuga je preplavila i Zvečan, odakle je Stefan N, jedan od ubijenih Srba.

Sloba Radanović objavio je njegovu fotografiju i oprostio se od njega.

- Večna ti slava brate naš. Počivaj u miru Božjem - napisao je on uz fotografiju Stefana N. iz Zvečana koji je podlegao povredama.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Slobina objava

Nešto kasnije se oglasila i njegova supruga Jelena.

- Do poslednjeg momenta sam se nadala da je to ipak neka druga Iva i neki drugi Stefan... Dan žalosti je bio juče, danas je, sutra je i zauvek... Živimo u vremenu stradanja heroja i vremenu žalosti - napisala je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelenina objava

Jelena i Sloba su na svojim storijima podelili i objavu Stefanove supruge. 

- Još uvek čekam da me neko probudi iz ovog košmara... Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume, kao pobednik, jer ti to jesi, naš superheroj zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan. - Bio si najhrabriji čovek kojeg znam, najvećeg srca koje nikoga nije ostavilo čak ni u borbi za sopstveni život, i koje te je dovelo do samog kraja ovozemaljskog putovanja... Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu, i živećeš kroz njih u svakoj sekundi, svakom minutu i satu. Neka ti Bog podari carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj naša tri čuda i mene odozgo i daj nam samo delić snage koju si posedovao... Volimo te i živećeš dok god kuca i srce naše - pisalo je u posveti ispod njhove porodične fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Stefanove supruge

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

26.09.2023 16:03

Nikada nećemo zaboraviti ljude koji su dali svoj život za čast naše zemlje.

Vanja

26.09.2023 16:04

Jako lep oproštaj. Neka prijateljstva ne umiru ni posle smrti. Dobrih ljudi uvek ćemo se sećati.

Jana

26.09.2023 16:06

Zauvek ćemo se sećati boraca koji su dali život za ponos i čast države Srbije.