PARKIRAO FERARI NA PEŠAČKOM PRELAZU, ALI SE OVOME NIJE NADAO! Hit scena iz Novog Pazara: Žena rešila da stane na put bahatim vozačima - SVI JOJ APLAUDIRAJU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.01.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolaznici su podržali njenu odluku.

PARKIRAO FERARI NA PEŠAČKOM PRELAZU, ALI SE OVOME NIJE NADAO! Hit scena iz Novog Pazara: Žena rešila da stane na put bahatim vozačima - SVI JOJ APLAUDIRAJU! (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/novipazarvesti

U iznenađujućem incidentu koji je šokirao Novi Pazar, vozač prestižnog automobila Ferari parkirao je svoje vozilo na pešačkom prelazu u samom centru grada, izazivajući zaprepašćenje među prolaznicima. No, to nije bilo sve.

Nastale scene bile su još dramatičnije. Jedna žena, kao izraz protesta zbog nepravilnog parkiranja, odlučila je preduzeti neuobičajen korak. Popela se na haubu luksuznog vozila i tamo ostala sedeći, privlačeći pažnju iznenađenih prolaznika.

 

 

Incident je brzo zabeležen mobilnim telefonom prisutnih, podstičući dodatno interesovanje javnosti. Video ovog neobičnog događaja munjevitom brzinom se širio društvenim mrežama, izazivajući raznovrsne reakcije.

Iako se pretpostavlja da je motiv za ovaj neobičan čin bio protest protiv nepravilnog parkiranja, trenutno nema zvaničnih informacija o razlozima žene koja je izvela ovaj hrabar i neuobičajen potez.

Građani Novog Pazara i šira javnost sa oduševljenjem su podržali ovaj čin žene. Ovaj događaj ne samo što ukazuje na rastuće nezadovoljstvo građana zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa, već i na nekonvencionalne načine izražavanja njihovog nezadovoljstva.

Inače, Novi Pazar je jedan od gradova koji u poslednje vreme "kuburi" sa mestima z aparkiranje, a prošle godine su bili u žiži javnosti, jer su kazne za nepropisno parkiranje iznosile i do 25.000 dinara.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading