POZNATU GLUMICU SILOVAO OTAC: Monstruozni detalji isplivali u javnost, njena ispovest budi KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

29.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melisa Dongel ispričala je jezivu istinu!

POZNATU GLUMICU SILOVAO OTAC: Monstruozni detalji isplivali u javnost, njena ispovest budi KRV U ŽILAMA!

Foto: Instagram.com

Mlada turska glumica Melisa Dongel, koja je stekla popularnost ulogama u serijama "Pokucaj na moja vrata", "Naša priča" i "Elif", suočila se sa teškim izazovima tokom svog odrastanja. Danas, sa 23 godine, ona je uspešna i slavna, ali put do ovog trenutka bio je ispunjen traumama i borbom za sopstvenu bezbednost.

Jedan od najtežih momenata u Melisinom životu bio je suočavanje sa seksualnim zlostavljanjem od strane svog oca. Ova potresna iskustva ostavila su dubok trag na njenom emotivnom i mentalnom zdravlju, što je rezultiralo dugotrajnim traumama sa kojima se borila godinama.

Foto: Printscreen/ Instagram/ melisadongel

Melisa Dongel

 


U julu 2021, Melisa je odlučila da preduzme pravne korake protiv svog oca i istovremeno preuzme starateljstvo nad svojom mlađom sestrom, želeći da je zaštiti od iste sudbine. Ova hrabra odluka pokazuje duboku emotivnu vezu između Melise i njene sestre, kao i snažnu želju da se prekine lanac zlostavljanja u porodici.

Umorna sam od života u kome se pravim kao da se ništa nije dogodilo. Jedva sam preživela svoje detinjstvo. Moja majka mi nije verovala. Rekla mi je: "Ne idi u policiju, oni će ti zatvoriti oca, pa će ga osloboditi, a on će te ubiti - obelodanila je slavna lepotica tužnu istinu.

Melisina majka, iako prvobitno nije verovala u ćerkine navode, javno je priznala svoju grešku i podržala Melisinu odluku da se bori za pravdu. Melisa je takođe pronašla podršku kroz terapiju, koja joj je pomogla da se nosi sa traumama i izgradi snažan emocionalni oslonac.


Ispričavajući svoju priču javnosti, Melisa je pokazala ne samo hrabrost već i odlučnost da progovori o teškim temama kao što su porodično nasilje i seksualno zlostavljanje. Njen glas postao je simbol borbe protiv tihih patnji koje mnogi proživljavaju, a retko govore o njima.

U kući je uvek bilo nasilja. Udarao nas je i šamarao zbog svake sitnice. Slomio mi je ruku samo jer sam otišla u park sa drugaricom - ispričala je Melisa i dodala da je zlostavljanje počelo još u srednjoj školi, ali da nije mogla ranije da reaguje i kaže šta se dešava iz straha.

- Nisam mogla da ispričam jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam zažalila i upitala se: 'Zašto to radim sebi?' Ali, nisam mogla da pomognem sama sebi" - ispričala je glumica.


Kroz svoju hrabru borbu, Melisa Dongel postala je inspiracija mnogima, ističući važnost podrške žrtvama i neophodnost osnaživanja žena u društvu. Njen primer podseća nas da je važno pružiti podršku onima koji se suočavaju sa traumatičnim iskustvima i da je zajedničkim naporima moguće ostvariti pravdu i promeniti tok života na bolje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading