"SAMO BOEMI DOLAZE"! Selektor Piksi završio u KAFANI! Poznati JUTJUBER se pohvalio!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković pozirao Ilićem.

"SAMO BOEMI DOLAZE"! Selektor Piksi završio u KAFANI! Poznati JUTJUBER se pohvalio!

Foto: prinskrin

Dragan Stojković Piksi danas je po treći put u izboru Fudbalskog saveza Srbije proglašen za najboljeg trenera godine, što je očigledno umeo da proslavi.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz jednog poznatog restorana gde selektor Srbije pozira sa najpraćenijim jutjuberom u Srbiji - Bogdanom Ilićem, poznatiji kao Baka Prase.

"Boemi samo dolaze...", napisao je Ilić u Instagram storiju.

Zapravo, nije poznato da li je fotografija Piksija i Bake Praseta novijeg datuma ili datira od ranije, ali je nesumljivo Piksi danas bio jako ponosan na svoj novi laureat.

Velika čast je što mogu da se obratim odavde u ulozu laureata, a u šali kažem da je dobro dok vam nešto daju, ovo ima posebnu važnost za mene, ali i isto tako obavezu dodatnu da nastavim, da se trudim da prezentujem našu reprezentaciju najbolje što mogu i nastaviću u tom ritmu. U martu mesecu ili tako nešto, kada se Fudbalski savez promenio, dobio novo rukovodstvo, pitali smo šta nam je cilj. Cilj svih ciljeva, a i taj neki prioritet svih prioriteta i taj zadatak je bio plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, kontinentalno takmičenje gde dugo nismo bili i složili smo se da je to nešto što moramo, rekli smo, obećali i uradili. Vratili smo fudbalsku Srbiju na Evropsku mapu, to je istorijski rezultat, a to iz dva razloga. Zato što je u pitanju jedna duga vremenska distanca, a drugi i onaj najvažniji, jeste da ćemo pod imenom Srbija učestvovati na najvećem okntinentalnom takmičenju - rekao je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading