TRAGEDIJA! Trudna influenserka POGINULA NA MESTU sa suprugom, stravična NESREĆA!

Autor:

Zabava

24.12.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata influenserka poginula je na licu mesta sa suprugom!

TRAGEDIJA! Trudna influenserka POGINULA NA MESTU sa suprugom, stravična NESREĆA!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Influenserka Kloi Stot i njen suprug Parker doživeli su tragičnu nesreću dok su putovali ka Arizoni da bi obradovali porodicu srećnim vestima. Nažalost, umesto radosti, njihova poseta završila se u tragediji.

Kloi Stot je bila u drugom stanju i par je planirao da obavesti svoje najbliže o srećnoj vesti. Međutim, putovanje ka Arizoni završilo se tragično kada su doživeli nesreću. U ovoj tužnoj nesreći, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, Kloi i njen nerođeni dečak su izgubili život na licu mesta.

Foto: Instagram_chloestott/

Kloi Stot i Parker

 


Parker je helikopterom prebačen u centar za opekotine u Arizoni, gde je bio u kritičnom stanju. Pretrpeo je tri operacije, uključujući amputaciju noge. Porodica je saopštila da se Parker hrabro borio za život, ali je nažalost, dan uoči Badnje večeri, preminuo u bolnici.

Ova tragična nesreća ostavila je porodicu, prijatelje i pratioce širom sveta u šoku i tuzi. Kloi, Parker i njihov nerođeni sin su napustili ovaj svet, ostavljajući iza sebe tugu i sećanja na njihovu ljubav i srećne trenutke koje su delili sa svojim sledbenicima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram_chloestott/

Kloi Stot i Parker

 


Porodica je izdala saopštenje u kome su istakli Parkerovu hrabrost i borbu za život. "On je najjača osoba i toliko se borio. U 18.47, Parker je dobio svoja anđeoska krila da bi ga odleteo u raj da bude sa svojom slatkom ljubavlju Kloi i njihovom bebom", stajalo je u saopštenju.

Ova tragična priča podseća nas na krhkost života i važnost trenutaka koje delimo sa voljenima. Kloi Stot i Parker će zauvek ostati u sećanju svojih pristalica kao simbol ljubavi i snage, dok će njihova tragična sudbina ostaviti dubok trag u srcima mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading