POZNAT UZROK SMRTI METJUA PERIJA: Slavni glumac koristio OPASNU SUPSTANCU!

Autor:

Zabava

16.12.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odrađene obdukcije, poznat uzrok smrti čuvenog glumca!

POZNAT UZROK SMRTI METJUA PERIJA: Slavni glumac koristio OPASNU SUPSTANCU!

Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac Metju Peri, koji se proslavio ulogom Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", preminuo je 28. oktobra ove godine u 55. godini. Do sada se samo pretpostavljalo o uzroku smrti, a kako je "DailyMail" preneo, razlog su ketamin i utapanje i njegova smrt se vodi kao nesrećni slučaj.

Nadležne službe nakon završene obdukcije saopšile su rezultate.

- Medicinsko odeljenje okruga Los Anđeles utvrdilo je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Metjua Langforda Perija kao akutne posledice ketamina - navodi se u saopštenju.

- Faktori koji doprinose smrti Perija uključuju utapanje, bolest koronarnih arterija i efekte buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj - zaključeno je nakon obdukcije slavnog glumca.

Republika

Foto: AP Chris Weeks

Metju Peri

Podsetimo, Peri je pronađen 28. oktobra mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu. Vest o njegovoj smrti potresla je mnogobrojne fanove, kolege, prijatelje i članove porodice.

Njegova koleginica iz serije, Dženifer Aniston, u svom prvom intervjuu nakon gubitka bliskog prijatelja i kolege govorila o tome šta svet treba da zna o Periju sa kojim je delila najlepše trenutke karijere u popularnoj seriji.

- Bio je srećan. Bio je zdrav. Prestao je da puši. Vraćao se u formu. Bio je srećan, to je sve što znam - rekla je Aniston za "Variety" tokom emotivnog razgovora.

Ona je zatim otkrila da su se dopisivali čak i dan njegove smrti.

- Nije ga bolelo. Nije se borio. Želim da ljudi znaju da je zaista bio zdrav. Toliko je radio. Jako mi nedostaje. Svima nama - rekla je Aniston, te izrazila žaljenje ako je njen drug napustio ovaj svet, ne znajući da je bio voljen na način na koji nikada nije mislio da jeste:

- Njegov način govora stvorio je potpuno drugačiji svet. Na neki način smo išli napred, on nas je vodio.

Republika

Foto: YouTube/Printscrreen, Myung Jung Kim / PA Images / Profimedia

Metju Peri i Dženifer Aniston

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading