EKSPLICITNI SNIMAK GLUMICE TOKOM INTIMNOG ODNOSA OBIŠAO INTERNET! Dženifer Aniston totalno gola, leži preko kolege!

Autor:

Zabava

12.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovim eksplicitnim scenama Dženifer Aniston i dan-danas bruji javnost.

EKSPLICITNI SNIMAK GLUMICE TOKOM INTIMNOG ODNOSA OBIŠAO INTERNET! Dženifer Aniston totalno gola, leži preko kolege!

Foto: Morning show/Twitter

Dženifer Aniston

Glumica Dženifer Aniston nedavno je otkrila svoja iskustva sa snimanja eksplicitnih scena se*sa u trećoj sezoni serije "Jutarnji šou". Ove scene privukle su veliku pažnju javnosti, a Dženifer je o svemu progovorila u intervjuu za Variety.

U trećoj sezoni serije Dženifer Aniston igra voditelja vesti Aleksa Levija, dok Džon Ham portretiše tehnološkog milijardera Pola Marksa. Njih dvoje su snimili napetu i tešku scenu u kojoj su se našli u eksplicitnim situacijama, što je privuklo znatnu pažnju publike.

Napet i težak intervju izazvao je iskre između njih dvoje, a nakon čega su završili zajedno u krevetu. U eksplicitnim scenama dvoje glumaca se potpuno razgolitilo, a Jennifer je izgledala jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj ikad snimljenoj golišavoj sceni u filmu "The Break Up" iz 2006. godine.

- "Pitali su nas želimo li intimnog koordinatora. A ja pošto sam iz nekih starih vremena, pitala: "Što to znači?" Rekli su: "Kada te netko pita jesi li dobro", a ja sam im rekla: "Ma molim vas, ovo je već dovoljno čudno! Iskusni smo, možemo ovo sami. Treća sezone je dobra, sočna je. Svi upadaju u nevolje. Svatko ima tajnu, puno je senzualnija ove godine" - rekla je glumica.

 

 

U jednom intervjuu, Dženifer nam je otkrila da se osećala dobro tokom snimanja ovih scena, uz napomena da je to iskustvo izazovno, ali da je spremna na to. Njen izgled i prisustvo na ekranu bili su senzacionalni, što je izazvalo pohvale i komentare publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading