DO SADA NEOTKRIVENA TAJNA POKOJNOG TOŠETA PROESKOG: Ovo je njegov život promenilo iz korena!

Autor:

Zabava

11.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je otkrila šta je bio ključan momenat u životu Tošeta Proeskog.

DO SADA NEOTKRIVENA TAJNA POKOJNOG TOŠETA PROESKOG: Ovo je njegov život promenilo iz korena!

Foto: printscreen/youtube.com

U nedavnom gostovanju u jednoj emisiji, poznata pevačica Tijana Dapčević otkrila je javnosti do tada nepoznatu tajnu iz svoje prošlosti vezanu za tragično preminulog kolegu Tošeta Proeskog. Ona je ispričala kako je njen otac zapravo bio ključna figura u otkrivanju Tošetovog pevačkog talenta. Naime, Tijanin otac je primetio Tošeta dok je ovaj svirao klarinet u muzičkoj školi, ali je istovremeno čuo i njegovo pevanje te je odmah prepoznao njegovu izuzetnu pevačku sposobnost. Ovaj detalj do sada nije bio poznat javnosti, a Tijana je istakla da je njen otac bio taj koji je nagovorio Tošeta da se posveti pevanju umesto sviranju klarineta.

Republika

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević

 

- Moj tata je to saopštio i Tošetovom ocu i tako je sve počelo, nakon toga je sve istorija - istakla je nedavno Tijana, koja je svojevremeno govorila koliko se ljutila na pevača što je krenuo put estrade i odustao od akademije.

Podsetila je i na tragičnu smrt Tošeta Proeskog, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj sa samo 26 godina. Njegov iznenadni odlazak duboko je pogodio porodicu, prijatelje, kolege i fanove širom regiona, koji i dalje uživaju u njegovim pesmama. Tošetov neizmerni talenat, prepoznatljiv glas i veliko srce ostaće upamćeni zauvek, a mnogi pevači i ljudi bliski njemu ne prestaju da pričaju o njegovom nasleđu i i dan-danas pevaju njegove hitove, kroz koje on i dalje živi.

Republika

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević i Toše Proeski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading