KUĆNI SNIMAK DRAGANE MITAR ZAVRŠIO NA INTERNETU! Bivša zadrugarka totalno gola, dodiruje se i mazi!

Autor:

Zabava

11.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo je vreli snimak Dragane Mitar, fanovi u transu.

KUĆNI SNIMAK DRAGANE MITAR ZAVRŠIO NA INTERNETU! Bivša zadrugarka totalno gola, dodiruje se i mazi!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Starleta i bivša zadrugarka Dragana Mitar napravila je rođendan mališanu Jovanu, a na proslavi koji je organizovan u krugu najbližih, a tom prilikom se pojavio i njen novi frajer. 

Dragana je odlučila da od javnosti krije ko je njen novi izabranik, ali poznata po provokacijama, objavila je delić snimka na kom se vidi da se njih dvoje drže za ruku. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Dragana Mitar

 

Ona uživa sa novim izabranikom i ističe da je srećnija nego ikada zbog svega što joj se dešava u životu, a mnoge je iznenadila njena najnovija objava na Instagramu.

Naime, bivša zadrugarka se opustila u svom domu, u kadi, a sve je odlučila da podeli sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama. Objavila je snimak, dok se dodiruje, pa zagolicala maštu muškarcima, koji je prate.

Dok su jedni uživali u ovom prizoru, drugi su se pitali kako Draganin novi moćnik dozvoljava eksplicitna izdanja i ne zamera joj. Bez sumnje je, nakon ovog snimka, Draganin DM bio prepun poruka i komentara, a neki su se pitali da li je bivša zadrugarka možda ponovo raskinula, pa se bacila u "promet".

Podsetimo, bivši zadrugarki par Dragana Mitar i Edo Fetić imali su tokom prethodnih godina jako turbulentan odnos, a iako su više puta raskidali i stavljali tačku na svoj ljubavni odnos, na kraju su uvek uspevali da pronađu zajednički jezik i da svom odnosu daju novu šansu. Ovo je njihova najduža "pauza", a da li će ponovo završiti zajedno - ostaje nam da pretpostavimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading