SRBIN PONOVO NA KALJENJU: Majami vratio Jovića u Razvojnu ligu

Autor:

Sport

11.12.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Mege nije uspeo da se nametne Eriku Spolstri, te će svoju šansu ponovo tražiti u Razvojnoj ligi.

SRBIN PONOVO NA KALJENJU: Majami vratio Jovića u Razvojnu ligu

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Nikola Jović, srpski košarkaš koji se nalazi pod ugovorom sa ekipom Majami Hita, ponovo će morati da svoju šansu traži kroz filijalu tima sa Floride. 

Srpski reprezentativac je posle dobrih partija u dresu Su Fols Skajforsa bio pozvan da se priključi prvom timu. Ističe se partija protiv razvojnog tima Milvokija na kojoj je Nikola bio predvodnik ekipe sa 26 poena. 

Utakmici je prisustvovao i Džimi Batler koji je ostao zadivljen onime što je video.

- Išao sam da ga vidim, veliki sam njegov fan, smatram da će biti u Majamiju dugo posle mog odlaska. To je moj brat, volim ga do smrti- rekao je najbolji igrač Hita o srpskom reprezentativcu.

Foto: Starsport

Nikola Jović u dresu reprezentacije Srbije

Jović je u Majamiju odigrao samo četiri utakmice i na parketu je u proseku provodio 12 minuta uz doprinos od 3.5 poena po meču. Usled male minutaže, nekadašnji košarkaš Mege nije bio u stanju da pokaže svoj pun potencijal, zbog čega će ponovo morati da se probija kroz Razvojnu ligu. Pored njega će se u filijali Hita naći i Ar Džej Hempton. 

Podsetimo, tokom minulog Svetskog prvenstva, Erik Spolstra, trener ekipe sa Floride koji je bio u stručnom štabu reprezentacije SAD, imao je samo reči hvale za Nikoline igre na Mundobasketu i istakao da od mladog Srbina ima velika očekivanja. Ipak, deluje da će na pravu priliku Jović morati da sačeka još neko vreme. 

Majami se trenutno nalazi na devetoj poziciji Istočne konferencije sa učinkom od 12 pobeda u 22. utakmice. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading