ĐORĐEVIĆ "PUCA" OD ZADOVOLJSTVA NAKON VELIKE POBEDE: "Ovi momci imaju kvalitet!"

Autor:

Sport

11.12.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kec u Nišu" i ovog puta

ĐORĐEVIĆ "PUCA" OD ZADOVOLJSTVA NAKON VELIKE POBEDE: "Ovi momci imaju kvalitet!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog slavili su na "Čairu" nad ekipom Partizana rezultatom 2:1 u 18. kolu Superlige Srbije.

Neverovatan podvig za Nišlije koji su kao pret-poslednjeplasirani savladali vodeći na tabeli beogradski tim.

Matues Saldanja je postigao jedini gol za crno-bele u 53. minutu, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbegne drugi poraz u poslednja tri kola.

Sava Petrov je pokrenuo preokret kada je bio precizan iz jedanaesterca, čime je ujedno i "pogurao" Zvezdu na prvu poziciju, a Partizan svrstao na drugo mesto superligaške tabele.

Republika

Foto: Starsport

Susret Partizana i Radničkog

Drugi pogodak Meraklija na meču bio je delo defanzivca crno-belih Mihajla Ilića koji se nije snašao prilikom kornera za gostujući tim i nije uspeo da reaguje bolje pre nego što se lopta od njega odbila u mrežu Aleksandra Jovanovića.

Trener crno-belih Igor Duljaj, normalno, bio je vidno nezadovoljan nakon meča, dok je šef stručnog štaba Radničkog "pucao" od sreće.

Čestitam Partizanu na fer i korektnoj utakmici. Mom kolegi Igoru Duljaju želim sve najbolje. Ovo je ono što pričam od početka. Ovi momci imaju dovoljan kvalitet i mislim da nam je baš ovako nešto trebalo. Mislim da smo zasluženo pobedili, ovo je putokaz da stabilizujemo Radnički - rekao je Đorđević.

Očekuje nas još uzbudljiviji nastavak takmičenja, s obzirom da će večiti derbi sad imati još veći ulog jer če pobednik dočekati zimsku pauzu na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading