ZVEZDI FILMA SAM U KUĆI UGROŽEN ŽIVOT: Tumor iz usta se širi na ZUBE, otklonjen mu je deo vilice... ŠOK

Autor: M. K. V.

Zabava

11.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se ćerka i otkrila koliko će trajati oporavak!

ZVEZDI FILMA SAM U KUĆI UGROŽEN ŽIVOT: Tumor iz usta se širi na ZUBE, otklonjen mu je deo vilice... ŠOK

Foto: printskrin/Jutjub

Glumac Ken Hadson Kembel, koji je u božićnom klasiku "Sam u kući" igrao nezainteresovanog Deda Mraza, kome glavni junak filma Kevin, kog tumači čuveni Mekoli Kalkin, prilazi kada shvati da mu nedostaje porodica, bori se sa teškom bolešću. 

Republika

Foto: printskrin/Jutjub

Deda Mraz u kultnom filmu sa malim Kevinom

Kako prenose strani mediji, vremešnom glumcu su lekari uspešno otklonili tumor, koji mu je rastao u ustima. Tumor se pojavio na dnu usta i počeo je da se širi na zube. Operacija tokom koje mu je otklonjen deo vilice trajala je 10 sati.

- Sada je dobro. Operisan je u četvrtak ujutru, sve je prošlo bez ikakvih poteškoća - rekla je za TMZ njegova ćerka Mihaela i dodala da će se Ken potpuno oporaviti tek sledeće godine. 

- Još je u bolnici, ali može normalno da leži i dobro je - dodala je ona. 

Nakon što je Kenu dijagnostikovan rak, Michaela je pokrenula kampanju prikupljanja sredstava na GoFundMe platformi.

Akcija mu je mnogo značila jer je glumac nakon pandemije ostao bez zdravstvenog osiguranja, a ovim putem uspeli su da sakupe 96.000 dolara. 

Prema navodima, kolega Stiv Karel, najpoznatiji po ulozi u sitkomu "The Office", donirao je 10.000 dolara. 

Inače, film "Sam u kući" već godinama je na prvom mestu po gledanosti širom sveta tokom novogodišnjih i Božićnih praznika. Za malobrojne, koji ovu američku komediju ne znaju već napamat, podsećanja radi, tema filma je komična priča o osmogodišnjaku Kevinu Makalisteru kog roditelji zaboravljaju u kući i odlaze u Pariz ne bi li kod rođaka proslavili Božićne praznike. Ostavljen sam u bogatom kvartu postaje na prvi pogled laka meta Mokrih bandita, amaterskih provalnika, međutim, kroz niz urnebesnih situacija, ispostaviće se da Kevin i nije baš tako laka meta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading