"NISAM GA JELA U TRUDNOĆI, ALI STRAHUJEM ZA SINA..."! Mlada majka zavisna od bebi pudera! SVAKODNEVNO MORA DA POJEDE BAR BOČICU! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.12.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušavala sam to da sakrijem, ali uzalud. Sada mi svi govore da prestanem, ali to nije lako. Ako putujem, uvek mi treba bebi puder. Ukoliko idem van zemlje i znam da nemaju tu marku, spakujem najmanje tri bočiće u kofer, priznaje 27-godišnja majka

"NISAM GA JELA U TRUDNOĆI, ALI STRAHUJEM ZA SINA..."! Mlada majka zavisna od bebi pudera! SVAKODNEVNO MORA DA POJEDE BAR BOČICU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@XlusiveTea

Mlada mama Dreka Martin iz Nju Orleansa već deset godina se bori sa poremećajem koji je karakteriše prinuda da unosi neprehrambene proizvode u organizam.

Njen slučaj je poseban jer svakodnevno konzumira pakovanje bebi pudera od čak 623 grama, trošeći godišnje 4.000 dolara na ovu neobičnu naviku.

Ova zavisnost je počela nakon što je rodila dete i tretirala njegovu kožu puderom, a vremenom je razvila oduševljenje prilikom konzumiranja mirišljavog praha. Svesna problema, ali nesposobna da se suzdrži, Dreka ističe da bi čak radije izabrala puder za bebe umesto obične hrane, što naglašava ozbiljnost njenog problema.


Dreka je dugo krila svoju neobičnu naviku od prijatelja i porodice, ali je njena majka konačno shvatila kad je uočila kolike količine pudera troši. Iako sada suočena sa pritiskom da prestane, Dreka ističe da joj nije lako da se izbori sa ovom zavisnošću.

- Pokušavala sam to da sakrijem, ali uzalud. Sada mi svi govore da prestanem, ali to nije lako. Ako putujem, uvek mi treba bebi puder. Ukoliko idem van zemlje i znam da nemaju tu marku, spakujem najmanje tri bočiće u kofer - priznaje 27-godišnja majka.

Brine i o mogućnosti da bi o njen sin mogao da razvije istu zavisnost nakon što ju je gledao kako konzumira prah.

- Nisam ga jela u trudnoći, ali zaista strahujem za sina koji me svaki dan gleda šta radim - kže ona.

Izbor između obične hrane i pudera za bebe bi uvek bio u korist pudera, kaže ona, čak i ako bi to značilo da potroši poslednje pare.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading