OD ŠALE DO SUROVE ISTINE! Muškarac posle 12 godina saznao da je odgajao tuđe dete! kAD JE DEČAKU REKAO ŠTA SE DOGODILO, TEK DOŽIVEO ŠOK!

Autor:

Vesti

02.12.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dona je odmah posumnjala da je došlo do zabune u klinici za vantelesnu oplodnju.

OD ŠALE DO SUROVE ISTINE! Muškarac posle 12 godina saznao da je odgajao tuđe dete! kAD JE DEČAKU REKAO ŠTA SE DOGODILO, TEK DOŽIVEO ŠOK!

Foto: Facebook/Vanner Johnson

Dona Džonson (47) i njen suprug Vaner (47) su prošli kroz pravu dramu nakon što su uradili DNK testove sa svoja dva sina. Rezultati su ih potpuno šokirali, a sve je krenulo od znatiželje kada su se pojavili kućni DNK testovi, kako bi više saznali o svom poreklu.

Kada su prvi put pogledali rezultate analize, Dona je pomislila da je došlo do greške. Međutim, kako su detalji iz analize postajali sve jasniji, sumnja je počela da raste. Vaner je bio otac njihovog starijeg sina rođenog 2002, ali ne i mlađeg Tima koji se rodio 2008.godine.

Rezultati za Tima su stigli kao "nepoznati", čime je cela porodica bila suočena sa potpunim nevericom u ono što se dešava.


Nakon saznanja, Dona je odmah posumnjala da je došlo do zabune u klinici za vantelesnu oplodnju. Par je odlučio da krene u potragu za istinom o poreklu njihovog sina i da sazna ko bi mogao biti Timov biološki otac. Ova potraga ih je odvela na neočekivane puteve, pružajući im odgovore ali i postavljajući nova pitanja.

Kada su saopštili istinu Timu, reakcija je bila iznenađujuća. 

- U oktobru 2020. odveo sam  Tima na sladoled kako bi mu saopštio da nisam njegov biološki otac. Nisam želeo da kažem da je došlo do "greške" prilikom vantelesne da ne bi pomislio da je on greška, već sam pričao počeo rečima "da se nešto dogodilo" tokom procesa. Mirno je to prihvatio i rekao: "Nije važno. Ti si još uvek moj tata" - prića Vaner.

Kada su došli kući i majka ga je zagrlila i rekla da ga svi vole i da će tako uvek ostati. 

Nakon daljeg istraživanja, porodica je uspela da pronađe trag koji ih je odveo do čoveka po imenu Dejvin Meknil, koji je bio Timov biološki otac. Čovek je imao porodicu, ali pristao je da uradio DNK test. Sada se porodice redovno čuju, posećuju, a Dona kaže da joj je najčudnije da zagrli stranca sa kojim ima dete.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading