OVO JE BUDUĆA SNAJKA BEKAMOVIH: Sarađivala je sa Viktorijom, a nakon RASKIDA dali su novu šansu LJUBAVI!

Autor:

Zabava

29.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavua već dve godine uživa sa Romeom Bekamom u vezi!

OVO JE BUDUĆA SNAJKA BEKAMOVIH: Sarađivala je sa Viktorijom, a nakon RASKIDA dali su novu šansu LJUBAVI!

Foto: shutterstock

Romeo Bekam, sin poznatog para Dejvida i Viktorije Bekam, već četiri godine uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Mijom Regan. Iako su se zabavljali dve godine pre nego što su se prvi put pojavili na javnom događaju, par se trudi da ne bude česta pojava na javnim mestima, ali ne kriju svoju ljubav putem društvenih mreža.

Navodno, par je raskinuo u julu prošle godine, ali su se pet meseci kasnije pomirili. Nakon svadbe Romeovog starijeg brata Bruklina, kada su počele spekulacije o njihovom venčanju, sada su ponovo krenule iste glasine.

Mija se bavi modelingom i ima ugovore sa dve modne agencije. Svojim angažmanom na modnim pistama i kao zaštitno lice pojedinih brendova, stekla je značajnu popularnost. Takođe, aktivna je i na društvenim mrežama gde je prati veliki broj ljudi, a svoju strast prema modi pretočila je i u saradnju sa budućom svekrvom Viktorijom, sa kojom je zajedno dizajnirala jednu kolekciju farmerki.

U slobodno vreme, Mija se posvećuje fotografiji i čak ima poseban nalog na Instagramu za tu svrhu. Osim fotografija Romea i svojih prijatelja, Mija objavljuje i slike sa putovanja, otkrivajući svoju strast prema istraživanju sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading