TRAGEDIJA: Reper iznenada preminuo!

Autor:

Zabava

24.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštene potresne vesti, brojne kolege se opraštaju!

TRAGEDIJA: Reper iznenada preminuo!

Foto: Pixabay

Sveća

Reper Raul Konde, član poznatog rep sastava "Terror Squad", preminuo je nenadano u 52. godini od srčanog udara, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i kolege iz muzičke industrije. Vest o njegovoj smrti izazvala je šok i tugu među mnogobrojnim poštovaocima njegovog rada, ali i među muzičkim zvezdama koje su imale priliku da sarađuju sa njim.

Poznati reperi Fet Džo, Di-džej Kalid i Frenč Montana odali su počast preminulom Kondeu, ističući njegov doprinos rep muzici i ostavštinu koju je ostavio iza sebe. Njihove reakcije jasno govore o uticaju koji je Konde imao na muzičku scenu i koliko je bio cenjen među kolegama.

Emotivnu poruku upućenu javnosti poslala je i supruga preminulog repera, ističući duboku tugu i bol koju oseća zbog gubitka voljenog supruga. Njene reči dodatno su potvrdile koliko je Konde bio voljen i poštovan, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu.

Raul Konde će zauvek ostati upamćen po svom muzičkom nasleđu i doprinosu rep sceni. Njegova smrt je ostavila prazninu koja će teško biti popunjena, ali će njegova muzika nastaviti da živi kroz generacije i inspiriše nove umetnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading