"MAJKA ME ISEKLA NOŽEM, A JA SAM JE UJELA" Otkriven razlog strave i užasa u porodičnom domu, u sve umešan POKOJNI OTAC!

Autor: P. R.

Zabava

24.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven razlog strave i užasa u porodičnom domu, u sve umešan pokojni otac!

"MAJKA ME ISEKLA NOŽEM, A JA SAM JE UJELA" Otkriven razlog strave i užasa u porodičnom domu, u sve umešan POKOJNI OTAC!

Foto: instagram.com/ddunia_

Dunja Ilić

Pevačica Dunja Ilić ponovo je u centru pažnje javnosti zbog novog skandala. Naime, na svom Instagram nalogu je objavila da je imala okršaj sa majkom, koja je potegla nož na nju, na šta je pevačica reagovala ujedanjem. Međutim, kako se saznaje, do sukoba je došlo zbog nasledstva koje joj je otac ostavio, a koje, prema njenim rečima, pokušavaju da joj oduzmu majka i brat.

Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: "Pi*** ti materina, ku*vo mala". Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla - rekla je Dunja, prenosi Blic.

Republika

Foto: instagram.com

Dunja Ilić

Podsećanja radi, kontroverzna bivša pevačica Dunja Ilić, koja sada koristi ime Ajla Begović, šokirala je javnost kada je putem Instagrama otkrila da se između nje i njene majke dogodio fizički okršaj. Naime, ona je optužila majku da je najpre napala, a zatim i potegla nož na nju, dok je ona iz straha uzvratila ujedom.

Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od 70 godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Pre bih sebe lišila života. Krijem se u gradu kom sam rođena da moj muž tako gde je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji - navodi u svojoj objavi  Dunja, odnosno Ajla, ali nije jasno koga krivi kada kaže "vi".

Republika

Foto: instagram.com/ajla_begovic_91

Dunja Ilić instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading