VELIKA TAJNA POKOJNOG GLUMCA: Metju Peri imao je ozbiljan plan, evo o čemu je govorio par dana pred SMRT!

Autor:

Zabava

04.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovao se što može da podeli svoju priču o oporavku od zavisnosti nakon čega je pomagao mnogim ljudima

VELIKA TAJNA POKOJNOG GLUMCA: Metju Peri imao je ozbiljan plan, evo o čemu je govorio par dana pred SMRT!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dan pre nego što je preminuo, poznati glumac Metju Peri se sastao sa TV voditeljkom, novinarkom, glumicom, pevačicom i modelom Atinom Krozbi na ručku. Krozbi je nedavno otkrila u intervjuu za portal Entertainment Tonight da joj je Peri pričao o svojim budućim planovima, uključujući i želju da snimi film o svom životu. Glumac je izrazio želju da u mlađoj verziji njega igra Zek Efron, sa kojim je sarađivao na filmu "17 Again" 2009. godine.

Krozbi je rekla da se Peri radovao što može da podeli svoju priču o oporavku od zavisnosti, nakon čega je pomagao mnogim ljudima. Bio je optimističan i srećan zbog svega što je planirao da ostvari. Njegova želja da se snimi film o njegovom životu pokazuje koliko je bio posvećen svom poslu i željan da svoju priču podeli sa drugima.

Republika

Foto: AP Rich Fury

Metju Peri

Pored glume, Peri je bio poznat i po svojoj borbi sa zavisnošću, a nakon oporavka je postao inspiracija mnogima. Krozbi je istakla da je glumac želeo da njegov život bude prikazan na velikom platnu kako bi još više ljudi moglo da se motiviše i pronađe snagu da se izbori sa svojim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading