POTPUNO SLOMLJENA! Majka Metjua Perija prvi put u javnosti nakon glumčeve tragične SMRTI!

Autor:

Zabava

03.11.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša misica i novinarka ne može da dođe sebi nakon smrti sina!

POTPUNO SLOMLJENA! Majka Metjua Perija prvi put u javnosti nakon glumčeve tragične SMRTI!

Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac Metju Peri preminuo je 29. oktobra u svom stanu u Los Anđelesu u 55. godini. Njegova majka Suzen Meri Morison izašla je u javnost prvi put nakon što je saznala za strašnu vest. Ona je bila sa svojim partnerom Kitom Morisonom, Metjuovim očuhom, a kako piše "Dejli Mejl", bili su tužni.

Suzen, bivša misica i novinarka, bila je jako bliska sa svojim sinom. Bila je uz njega u njegovim najtežim momentima kada se borio sa zavisnošću od narkotika i alkohola.

Republika

Foto: Profimedia

Majka Metjua Perija i njen partner

Glumac je ranije otvoreno govorio koliko je zavisnost uticala na njegov život, a njegov prijatelj tvrdi da je on uspeo da pobedi alkoholizam.

- Meti nije pio. Bio je veliki dio naše AA zajednice. Pohađao je sastanke, govorio na sastancima i radio sa nekolicinom novih članova", rekao je izvor za Daily mail i dodao: "Imao je sponzora i bio je sponzor. Činilo se da je bio dobro". Insajder je rekao da je poručio bio usredsređen da pomaže drugima u borbi sa zavisnošću, i da je nedavno izrazio interes da podeli svoju priču kroz javne govore.

Republika

Foto: AP Matt Sayles

Metju Peri

- Meti je želeo da ode na univerzitet i priča o alkoholizmu. To je bio njegov dar. Mogao je tako dobro da govori i motiviše ljude. Bilo mu je važno da dopre do mlađih generacija i širi svoju poruku "Ne daj se". Zaista je živeo zahvaljujući tim rečima", poručio je insjader i naglasio: "Uvek je zasmejavao ljude, čak i na sastancima. Ali on je takođe bio duhovan, ne religiozan, nego duhovan. Pričao je i znao je da je to njegova misija. Pomagati drugim ljudima, dati im nadu. Meti će zauvijek biti definicija nade jer nikada, baš nikada nije odustao. Preokrenuo je svoj život i pomogao bezbrojnim ljudima u programu. Više nego što je mogao i da zamisli - pričao je njegov prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading