RIJALITI ZVEZDA OPTUŽENA ZA KRAĐU, SVI DOKAZI ISPLIVALI NA VIDELO: Čeka se zvanična ODLUKA o nastavku AFERE koja drma sve!

Autor:

Zabava

28.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajli Džener napravila je svetski skandal!

RIJALITI ZVEZDA OPTUŽENA ZA KRAĐU, SVI DOKAZI ISPLIVALI NA VIDELO: Čeka se zvanična ODLUKA o nastavku AFERE koja drma sve!

Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kajli Dženet

Starleta i rijaliti zvezda ,,U korak sa Kardašijanima" Kajli Džener optužena je da je drugoj dizajnerki ukrala ideje za novu liniju odjeće.

Zvezda Kardašijan rijalitija našla se na udaru kritika Beci Džonson koja dizajnira za Products Ltd i koja tvrdi da je Kajli preuzela njene ideje i iskoristila ih kako bi zaradila s novoobjavljenom modnom kolekcijom. Ona je na svojim društvenim mrežama objavila oštri komentar o Kajli, tvrdeći da se guši u dugovima dok starleta zarađuje od njenog rada.

Foto: Instagram/ kyliejenner

Kajli Džener

 

- Poslali smo mejl Kajli i celom njenom timu @products.ltd. koncept i jezik i linijski list pre 6 meseci. Zanimljiv koncept Kajli... Zanimljivo. Hvala na supotpisu. Je**š tvoju podršku - glasio je komentar. 

Ogorčena dizajnerka zatim je podelila sliku na kojoj su se videle pojedinosti u proračunskoj tablici u vezi s otplatom studentskog kredita. Na fotografiji se vidi da je dužna 48,294.43 funti. Dizajnerka, koja radi kao stilista i kreativna direktorica te je povezana s brendovima, uključujući Luisa De Javiera i Balenciagu, zatim je nastavila sa svojim napadima.

- Buljim u svoj studentski dug. Naradila sam se za ovo. Kao i mnoga druga deca iz radničke klase koja su se namučila.

 

 

Beci je naknadno objavila članak o lansiranju Kajlinog brenda dodajući emotikone srednjeg prsta preko objave. U posljednjoj objavi podelila je snimak telefona poruke od kolege korisnika društvenih mreža koja je glasila: "Čekaj seko...zašto me naslov podseća na koncept Products Ltd. ?!!!! Jesi li to mislila ili ja grešim?".

Kajli se ne oglašava o optužbama, ali je za The Wall Street Journal razgovarala o svom novom poslovnom poduhvatu.

- Kreativno imam tako snažnu viziju o tome kako želim izgledati i što želim raditi i što želim nositi. Zaista mi niko ne govori što da radim - istaknula je.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading