OVO JE BRAT VUJADINA SAVIĆA, NIKAD SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Za njega kažu da je biznismen iz senke, a OVO su detalji njegove prošlosti!

Autor:

Zabava

28.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić ima starijeg brata koji je odličan frajer!

OVO JE BRAT VUJADINA SAVIĆA, NIKAD SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Za njega kažu da je biznismen iz senke, a OVO su detalji njegove prošlosti!

Foto: Instagram.com

Vujadin Savić

Sinovi poznatog fudbalera Dušana Duleta Savića, Vujadin i Uroš, privlače pažnju javnosti iz različitih razloga. Mlađi sin, Vujadin, prati očeve korake i gradi uspešnu karijeru u fudbalu, dok stariji sin, Uroš, preferira privatnost i bavi se iznajmljivanjem luksuznih vozila.

Vujadin Savić je postao poznat na fudbalskim terenima i stekao veliki broj obožavatelja. Međutim, njegov stariji brat, Uroš, je nešto drugačiji. On retko se pojavljuje na javnim događajima i trudi se da sačuva privatnost. Ipak, žene ga obožavaju i često ga opisuju kao atraktivnog muškarca.

 


Uroš je bio u braku sa poznatom voditeljkom Tijanom, a njihov razvod je prošao bez skandala i spekulacija. Iako su se razišli 2022. godine, Tijana i Uroš i dalje čuvaju uspomene iz braka na društvenim mrežama. Njih dvoje su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, iako su svoju ljubav retko eksponirali.

Uroševa supruga Tijana je jednom prilikom istakla da je neizmerno zahvalna na podršci koju dobija od Uroševih roditelja, Dušana i Marine. Ona je izrazila zahvalnost što su uvek tu da pomognu i podrže, ističući da je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece.

Foto: Instagram.com

Uroš Savić

 


Sa druge strane, Dušan Savić je istakao da izuzetno ceni i poštuje obe svoje snaje, Tijanu i Mirku Vasiljević, koja je udata za njegovog mlađeg sina Vujadina. On je istakao da ne želi da se meša u život svoje dece i da je ponosan na svoje snaje koje su mu podarile unuke.

 

 


Uroša i Vujadina često porede, a neki čak smatraju da je Uroš lepši od svog zgodnog brata. Ova poređenja samo dodatno intrigiraju javnost i pokreću pitanje ko je zaista lepši.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading