VODITELJKA PINKA NESTALA PREKO NOĆI, SADA OTKRIVENA NJENA PROŠLOST: Pojavile se fotografije koje sve DOKAZUJU!

Autor:

Zabava

28.10.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Tamara Raonić preko noći nestala!

VODITELJKA PINKA NESTALA PREKO NOĆI, SADA OTKRIVENA NJENA PROŠLOST: Pojavile se fotografije koje sve DOKAZUJU!

Foto: Youtube.com printscreen

Nekadašnja voditeljka Tamara Raonić, jedna od najomiljenijih lica na našim televizijskim ekranima, iznenadila je javnost svojom odlukom da se povuče iz medija i posveti se porodici. Ova atraktivna plavuša, koja je svoju karijeru započela kao stjuardesa u Jatu, brzo je osvojila srca gledalaca svojim šarmom i profesionalnošću.

Sa samo 18 godina i bez završene srednje škole, Tamara se prijavila na konkurs za stjuardese i prošla. Međutim, nakon dve godine u vazduhu, odlučila je da promeni profesiju i upusti se u svet novinarstva. Njena karijera voditeljke počela je na Trećem kanalu, gde je brzo postala omiljeno lice i vodila popularne emisije poput "Svetlosti velegrada", "Uvek nedeljom" i "Pozdrav iz Beograda".

Njen talenat i harizmu primetio je tadašnji direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, koji joj je ponudio da vodi čuveni "Grand šou". Tamara je brzo postala zaštitno lice ove emisije, osvajajući srca miliona gledalaca širom regiona. Međutim, uprkos uspehu i popularnosti, Tamara je donela hrabru odluku da se povuče iz medija i posveti se svojoj porodici.


Iako su mnogi predviđali dugovečnu karijeru ove talentovane voditeljke, Tamara je odlučila da svoju pažnju usmeri ka vaspitanju svoje dece - sina Miloša i ćerke Anje. U jednom od retkih intervjua koje je dala, Tamara je istakla da joj je posao voditeljke ostao u lepom sećanju, ali da televiziju više ne prati kao nekada, kada je to bila deo njenih poslovnih obaveza.

 

 


Osim Tamarom, na scenu Zvezda Granda stupile su i druge atraktivne i talentovane voditeljke, među kojima se ističu Sanja Ćulibrk, Sanja Kužet i Buba Dobrosavljev. Ove mlade dame su uspele da zadive publiku svojim izgledom i profesionalizmom, postavši nezaobilazan deo popularnog muzičkog takmičenja.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading