UMIRALA JE PRED MOJIM OČIMA OD BOLA: Ovo je najveća trauma Anabele Atijas!

Autor:

Zabava

28.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o teškim momentima koje je prevazišla uz pomoć terapije.

UMIRALA JE PRED MOJIM OČIMA OD BOLA: Ovo je najveća trauma Anabele Atijas!

Foto: printscreen/Blic TV

 

Poznata pevačica Anabela Atijas otkrila je javnosti da je tokom svog života imala mnogo teških trenutaka, koji su je naterali da potraži profesionalnu pomoć. Kroz jednu od terapija, Anabela se suočila sa traumama iz svoje prošlosti, otkrivajući da je morala da brine o detetu u sebi i da se suoči sa bolnim sećanjima.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anabela Atijas


- Ja sam imala jednu od terapija, da brinem o detetu u sebi, da pričam sa njom, da plačem sa njom tačno sam imala sliku sebe sa tri-četiri godine vratilo mi se sve u detalje i moja kuća u Bosni do te mere da sam miris mogla da osetim, ali puno sam morala da radim na detetu u sebi jer je ono bilo povređeno - rekla je pevačica.

Pevačica ističe da taj proces nije bio lak, ali da je bio neophodan kako bi se suočila sa svojim prošlim traumama. Tokom terapije, Anabela je shvatila da roditelji nisu namerno nanosili bol, već su činili sve što su mogli.

Natrena sam da shvatim da je ta devojčica za kojom sam plakala koja je u jednom momentu umirala od bola pred mojim očima, nijedan roditelj ne radi to svesno, rade najbolje što mogu, zaista sam to shvatila, hvala im na svemu čak i te traume jer su me one napravile ovakvu kakva jesam, i te frustracije nas čine jačim. To je bilo čudo za mene, kao da sam prodisala i skinula neku kožu koja me je stezala, a nije bila moja - govorila je za Grand. 
Republika

Foto: printscreen/Blic TV

Anabela Atijas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading