RODILA SE SA 860 GRAMA, ČETIRI MESECA RANIJE! Pevač progovorio o najtežem životnom periodu: Sve je bilo u BOŽIJIM RUKAMA!

Autor:

Zabava

28.10.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Vasković se prisetio kroz kakav pakao je prošao sa suprugom zbog ćerki.

RODILA SE SA 860 GRAMA, ČETIRI MESECA RANIJE! Pevač progovorio o najtežem životnom periodu: Sve je bilo u BOŽIJIM RUKAMA!

Foto: youtube.com/Novo jutro

Pevač "Leksington benda" Bojan Vasković sa svojom suprugom Aleksandrom prošao je kroz pakao kada im je ćerka Helena odmah posle rođenja hitno operisana zbog srčane mane, kao i kada se je prva ćerka Anđelina rodila skoro četiri meseca ranije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Bojan Vasković sa suprugom i ćerkama

Naime, Bojan je nedavno otkrivo sve detalje borbe, pa priznao da ga život nije mazio, ali i da je iz svake poteškoće izašao kao pobednik.

- U takvom trenutku je bitno da čovek ostane u veri i pozitivan, da veruje da će sve biti dobro. Između mene i supruge su uglavnom bile poruke ohrabljenja i pune podrške u svakom smislu te reči. Ona je ta koja je ovu pobedu izvojevala zajedno sa Helenom nakon operacije. Mi koji smo učesnici sa strane, nama je sigurno lakše. Mada, da je bilo lako, zaista nije - rekao je Bojan, pa se osvrnuo na rođenje prve ćerkice Anđeline sa kojom je isto bilo problema jer se prevremeno rodila:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bojanvaskovic_official

Bojan Vasković sa suprugom

- Anđelina se rodila skoro 4 meseca ranije sa nekih 860 grama. To je bilo pre nekih 7 godina. Čovek dosta toga zaboravi, mada i taj je period bio, pored ovog, jedan od najtežih u životu definitivno. Kada su deca u pitanju, čovek ne može biti ravnodušan. Kada se sve završi kako treba, čovek izađe zreliji, svesniji i imamo još više želje za životom i radujemo se svim lepim trenucima.

Nakon toga Bojan je priznao gde je sakupljao snage kako bi prebrodio najteže životne periode.

 - Vera je ta koja je pomagala u svim teškim trenucima. Ono što je do nas, mi treba da uradimo najbolje moguće, a sve ostalo je u Božijim rukama. Jednostavno, čovek treba da veruje u dobro da bi mu se dobro dešavalo. To bih poručio svim roditeljima koji prolaze kroz bilo kakvu tešku situaciju u životu - pričao je pevač i dodao:

Republika

Foto: instagram.com/_mrs.vaskovic_

Bojan Vasković sa suprugom i decom

- Čovek u tim trenucima treba da radi isključivo stvari koje ga ispunjavaju na neki način i da se okruži samo pozitivnim ljudima koji mu prijaju.

Inače, grupa "Leksington" održaće 8. marta spektakularni koncert u Štark areni, a verna publika je već na vreme obezbedila karte.

- Zaista smo zadovoljni kako ide prodaja karata. Imamo dobru interakciju sa publikom, pa nam redovno šalju poruke da sa nestrpljenjem iščekuju koncert. To nam daje vetar u leđa da uvek budemo bolji, a priredićemo publici nastup za pamćenje - kaže Bojan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading