ISPLIVAO INTIMAN SNIMAK VUKA MOBA I ŽENE OD SULTANA: Pogledajte šta novopečeni par radi u javnosti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.10.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika u posedu video-klipa Tijane Em i repera, sve puca od strasti!

 

 

Ljubavna afera između poznatog repera Vuka Moba i popularne pevačice Tijane Em uzdrmala je estradu. Kao bomba odjeknula je vest o njihovom tajnom romantičnom odnosu, a sada su odlučili da svetu pokažu koliko su zaljubljeni.


Tijana je odlučila da podeli intimni trenutak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Na snimku koji je objavila na Instagramu, možemo videti Vuka Moba kako strastveno ljubi svoju izabranicu. Njihova ljubavna hemija je očigledna - oboje se smeju i uživaju u trenutku strasti.

Mi smo ih sinoć zatekli zajedno na jednom događaju, sa kojem donosimo snimak. Tijana i Vuk su hodali držeći se za ruke i nisu se odvajali jedno od drugog i očigledno je da između njih vlada strast i ljubavne varnice, a kako je to izgledalo pogledajte na početku ovog teksta. 

Nakon što je otkrivena njihova veza, ljubavnici su odlučili da više ne kriju svoju ljubav. Svaki dan objavljuju zajedničke fotografije i video-snimke na društvenim mrežama, dokazujući da su nerazdvojni. Ova veza je zapalila internet i izazvala veliku pažnju javnosti.


Podsetimo se da je Vuk Mob nedavno potvrdio svoju ljubavnu vezu sa Tijanom Em. Ova ljubavna priča između Vuka Moba i Tijane Em je definitivno je privukla veliku pažnju i svi žele da saznaju što više detalja o njihovom odnosu i prate svaki njihov korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading