VUK MOB IMA NOVU DEVOJKU: Smuvao atraktivnu crnku, pojavila se slika na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ponovo srećan u ljubavi, pohvalio se javno!

VUK MOB IMA NOVU DEVOJKU: Smuvao atraktivnu crnku, pojavila se slika na mrežama! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je sve iznenadila. Naime, otkako je okončan ljubavi odnos sa Oljom Konotar, sa kojom ima ćerku Teonu, reper nijednom nije pokazao devojke koje prolaze kroz njegov život, ali je iznenada došlo do promene, pa je isplivala prva fotka. 

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

Naime, Vuk je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram okačio fotografiju na kojoj je romantično pozirao sa novom devojkom. Iako joj je lice sakrio stikerom na kom piše "ljubav", njih dvoje su jako prisni, a reper svoju novu izabranicu ljubi u rame i grli s obe ruke. 

Čim se Vuk odlučio da devojku pokaže javno pretpostavlja se da se zaljubio i da već neko vreme uživaju u vezi, pa je i sa svojim fanovima rešio da podeli detalje svog privatnog života. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vuk Mob pokazao novu devojku

Inače, reper otkako je izašao iz rijalitija "Zadruga", gde je učestvovao u petoj sezoni, svoju privatno ne prikazuje u velikoj količini, već podeli lepe trenutke koje provodi sa ćerkom, treninge i stvari koje su vezane za njegov posao, pa je ovo sigurno veliki korak za njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading