STAVLJA TAČKU NA MUZIČKU KARIJERU: Vuk Mob zaprepastio sve izjavom, pa najavio POVLAČENJE!

Autor:

Zabava

07.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper odlučio da izbaci album, pa da se povuče iz muzičkih voda.

STAVLJA TAČKU NA MUZIČKU KARIJERU: Vuk Mob zaprepastio sve izjavom, pa najavio POVLAČENJE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

Sinoć je u Hangaru održan koncert popularnih repera Igora Panića Nućija i Mihajla Veruovića Vojaža. Njih dvojica imali su nekoliko gostiju, a nadagađaj je došlo i mnogo poznatih ličnosti, a među prvima se pojavila pevačica Svetlana Ceca Ražnatović

Nakon Cece, počela su da pristižu i ostala dobro poznata imena domaće scene među kojima je Edita Aradinović, Teodora Popovska i Relja Torino, Luka Bjelović Pljugica sa izabranicom, i Vuk Mob koji je šokirao priznanjem da nema u planu da se bavi muzikom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

- Spreman sam za koncert, jako sam uzbuđen, do sada nisam bio ni na jednom Nućijevom i Vojaževom nastupu, tako da večeras imam priliku da vidim kako oni to rade uživo. Oni su u neku ruku moji naslednici, ja sam veteran ove igre, već sedam, osam godina aktivno, sad kad već imam priliku da izjavim za nekih 15 dana će mi izaći album, nakon toga planiram da nastupam možda još godinu dana i to je to od mene - poručio je Vuk Mob, a na pitanja novinara čime će se onda baviti kaže: 

- Pa, imam para k'o g*vana, ne moram ničim da se bavim! Ostavio mi je otac pokojni, radim, imam nekretnine, imam restorane, imam gomilu nekih stvari hvala Bogu. Za sve ove godine koliko nastupam uspeo sam da uložim svoj novac u pametne stvari, nisam se kockao, nisam se drogirao kao što svi tvrde, ulagao sam. Neću skroz napustiti estradu, imam nekih ponuda da budem i voditelj, ali smatram da imam još jedno tri godine u sebi, ali svakako sam dao narodu sve od sebe - rekao je reper. 

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.10.2023 16:50

Svaki kreten u Srbiji koji nema dve cuke sa pevanjem zaradjuje pare