CECI POZLILO POSLE KONCERTA: Pevačica padala u nesvest, vodili je u Urgentni centar!

Autor:

Zabava

07.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je imala naporne trenutke tokom svoje karijere, više puta joj je pozlilo!

CECI POZLILO POSLE KONCERTA: Pevačica padala u nesvest, vodili je u Urgentni centar!

Foto: republika.rs

Ceca

Pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u poslednje vreme sve češće viđamo na koncertima svojih mlađih kolega, koje rado podržava. Tako je nedavno posetila prvi koncert Aleksandre Prijović u beogradskoj Areni, a sinoć se ludo provodila na koncertu mladih trepera Vojaža i Nućija, koji su atmosferu u Hangaru doveli do usijanja.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ceca stigla na koncert Vojaža i Nućija

Cecini fanovi željno iščekuju njene koncerte, pa se tako rado prisećaju njenih turneja na društvenim mrežama. Njena fan grupa na Tviteru nedavno je objavila karte sa solističke turneje iz 1993. godine, koja je nosila naziv "Šta je to u tvojim venama". Pevačica, koja je tada bila poznata kao Ceca Veličković, imala je koncerte u preko 30 gradova širom Jugoslavije, a često je nastupala i dva puta dnevno, a dešavalo joj se i da ima tri nastupa u jednom danu.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Svetlana Ceca Ražnatović

Pojavio se i stari snimak iz tog perioda, kada je Ceca u emisiji "Uz nedeljni ručak" na RTS-u govorila o tome kako je nekoliko puta padala u nesvest tokom turneje.

- Ja sam čula podatak da si ti otkad si krenula sa ovom turnejom oslabila 7 kilograma, da su te vodili u Urgentni centar. Turneja je naporna, imala si i po dva koncerta na dan - rekla joj je tada voditeljka.

- Da, bila sam pod infuzijom, sad se bolje osećam, imam 7 dana da napunim baterije za drugi deo turneje. Otkazani koncerti u Jagodini u Ćupriji su pomereni za oktobar, ja se javno izvinjavam obožavaocima koji su me čekali. Da, moj menadžer Bane Stojanović, koji je zadužen za moj veliki povratak, on je tako uklopio, da imam dva koncerta dnevno, dešavalo se da imamo i po tri za jedno veče. Jako je naporno. Ali ja sam dve godine odsustvovala sa estrade, čekala sam da mi izađe ploča, da nastavim šta sam započela, jer ipak je to moj život - priznala je Ceca pre 30 godina, a snimak možete videti u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

07.10.2023 11:03

Ceco zelimo ti puno zdravlje I brz oporavak