NIJE MU DOSTA!? Ergin Ataman ŠOKIRAO novom izjavom!

Autor:

Sport

28.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Joaaš jednom je u žiži javnosti.

NIJE MU DOSTA!? Ergin Ataman ŠOKIRAO novom izjavom!

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Trener košarkaškog kluba Panatinaikos Ergin Ataman dao je izjavu koja je šokirala medije u Evropi.

Naime, klub iz Atine startovao je Evroligu sa dve pobede uz tri poraza, a ovo ne zadovoljava ni navijače ni upravu kluba.

Panatinaikos je ovog leta doveo 12 novih košarkaša, promenio je kompletan tim, svi su provereni i skupi košarkaši, ali njihovom treneru Erginu Atamanu to očigledno nije dovoljno.

- Tačno je da smo kreirali novi tim. Realnost je da je samo Kostas Sloukas igrao fajnal for. Igrači počinju da shvataju koliko je teško. Nije to igrati sedam, osam minuta u NBA, ili igrati u Evrokupu, ili drugim timovima koji nemaju velike ciljeve. Polako počinju da razumeju. Stvorili smo novi tim, jer je Panatinaikos bio poslednji prošle sezone. Tržište je bilo takvo da nismo mogli da kupimo igrače sa fajnal for iskustvom. Rekao sam igračima da je bitna pobeda, ali da ćemo pravu sliku da vidimo u ponedeljak uveče protiv Olimpijakosa. Oni su nas pobedili pred 20.000 ljudi u odličnoj atmosferi. Ako smo dobar tim, zašto ih ne bismo pobedili tamo? Moramo da odgovorimo na isti način - rekao je Ataman.

Republika

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas i Ergin Ataman

 

Turski stručnjak kaže da su mu potrebna još dva igrača.

- Ernangomez prvo mora da shvati kako da igra krilnog centra. Operacija Papapetrua je bila veliko iznenađenje za nas. Igrao je sve utakmice za Partizan, sve na Svetskom prvenstvu i odlučio je da se operiše. Uznemiran sam zbog te situacije. Realnost je da nam trebaju još dva igrača. Ovo je dobra vest za medije. Treba nam plejmejker i nisko krilo, koji će pomoći Slukasu. Novi smo tim, potrebna su nam prilagođavanja. Ne mogu da igram sa Ernangomezom na trojci. Predsednik podržava tu ideju, ali nije lako na tržištu pronaći pravog igrača - završio je Ataman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
I kod nas Ima jedna

28.10.2023 17:15

KAD SU PUNI NOVCEM.