MAJKA DIANA ĆELIĆ OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Sin prebijen na smrt, policija uključena, a istina još uvek skrivena!

Autor:

Hronika

28.10.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diana Ćelić, hrabra majka koja ne odustaje od potrage za istinom, zapanjujućim svedočenjem otkriva jezive detalje smrti svog sina.

MAJKA DIANA ĆELIĆ OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Sin prebijen na smrt, policija uključena, a istina još uvek skrivena!

Foto: printscreen/RTVPink

 Njegov život je tragično prekinut 4. maja 2018. godine, a do danas niko nije odgovarao za ovaj brutalan zločin.

Telo njenog sina pronađeno je u ranim jutarnjim satima, a otkriće je napravio Rudin, čovek koji je odmah prijavio policiji. Međutim, neverovatno je da on nikada nije ispitan, ostavljajući misteriju oko svoje uloge u ovom slučaju.

Pre nego što je pronađen mrtav, njen sin je sedeo na klupi, svedočeći svađi između jednog momka i devojke. Policijska intervencija je usledila, a njih dvoje su privedeni. Ali, ono što se dogodilo u policijskoj stanici je zastrašujuće.

Jedan od policajaca je grubo gurnuo devojku, a njen sin je hrabro reagovao na ovaj nepravedan čin. To je bio trenutak kada je počelo prebijanje. Kada je majka došla po svog sina ujutru, šokirala se njegovim izgledom - otečena glava, razbijena arkada, modre usne i uši, bela majica natopljena krvlju.

Foto: printscreen/RTVPink

Jeziva ispovest majke koja je izgubila sina

 


Iako je bilo neophodno da idu kod lekara, on je insistirao da prvo odu u policiju. Međutim, tamo nije napravljena službena beleška, što baca sumnju na zataškavanje ovog užasnog događaja.

Snimci sa nadzornih kamera su otkrili da je iste večeri pet osoba ponovo napalo njegovog sina na istom mestu. Kada je pronađen mrtav, nije imao svoj telefon sa sobom. Još šokantnije, njegov sin je prethodno pominjao susrete sa ljudima koji nose policijske značke, a jedan od njih je bio problematičan.

Zvanično je utvrđeno da je njegov sin umro od alkohola i dijazepama, ali majka tvrdi da je to samo deo priče. Ona je zahtevala reobdukciju tela, ali do danas to nije urađeno. Dodatno, primetila je povrede na telu koje ranije nije imao - izvaljenu ruku i rupu na čelu.

Slučaj je stigao čak do Ustavnog suda, ali već četiri godine nema odluke. Diana Ćelić zna ko su počinioci i samo želi da istina izađe na videlo i da oni koji su krivi budu kažnjeni. Međutim, kako vreme prolazi, sve je teže doći do pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading