"NE DOZVOLJAVAM ŠLJAMU DA MI SE PRIBLIŽI" Da li je Lepa Brena ove reči uputila Đoletu Đoganiju, nakon što ju je brutalno ISPROZIVAO!?

Autor:

Zabava

28.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena nikad surovija, a svi se pitaju, kome je uputila ove skandalozne reči.

"NE DOZVOLJAVAM ŠLJAMU DA MI SE PRIBLIŽI" Da li je Lepa Brena ove reči uputila Đoletu Đoganiju, nakon što ju je brutalno ISPROZIVAO!?

Foto: Republika.rs, printscreen/Youtube

Kao bomba odjeknula je vest da je Đole Đogani dao intervju u kom je prozvao Lepu Brenu, pevačicu koja ga je ,,iskulirala" kada ju je pozvao da učestvuje u njegovom filmu. Nasuprot njoj, Dragana Mirković pokazala je svoju veličinu i pristala bez ikakvog pogovora da učestvuje. 

Foto: Republika, printscreen/blic tv

Lepa Brena i Đole Đogani

 

U tom intervju Đole je objasnio da je Brena verovatno ljuta na njega i da ga je uvek gledala sa neke visine i distance. Samo dan kasnije, Brena je progovorila o estradnim ratovima, a zbog čega koje je izgovorila, mnogi su pomislili da je ovo odgovor na prozivku Đoganija. 

Brena je sada u jednom intervjuu istakla da nikada nije dozvoljavala ,,šljamu" da joj se približi, a mnogi su to odmah svatili kao odgovor denseru, iako ga ona nije pomenula:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

 

- Ako odgorite na napade, vi tome dajete kredibilitet. Niko nema pravo na svetu da takne Lepu Brenu jer sam je pravila ja. Ona je korektna, peva i zabavlja ljude, ćuti i radi svoj posao i nikoga ne dira. Niko joj nije ni do kolena ne da bih potcenila nekoga nego to govore rezultati. Ne dozvoljavam nekom šljamu da se približi ili priča na tu temu iz poštovanja. Dokle god imam pesmu i energiju ja ću raditi, obećava muzička zvezda - rekla je Brena za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

30.10.2023 14:45

Zla žena!!!