POZNATA PEVAČICA IDE NA SUD: Nastavlja se haos zbog skupocene vile, za svedočenje tražila POSEBNE USLOVE!

Autor:

Zabava

01.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudije nisu prihvatile sve zahteve advokata Kejti Peri povodom svedočenja.

POZNATA PEVAČICA IDE NA SUD: Nastavlja se haos zbog skupocene vile, za svedočenje tražila POSEBNE USLOVE!

Foto: www.profimedia.rs

Pevačica Kejti Peri moraće da se pojavi na sudu po tužbi 83-godišnjeg veterana Karla Veskota.

Ovo suđenje neće imati porotu, tako da će pevačica svedočiti samo pred advokatom i sudijom. 

Advokati poznate pevačice tražii su da suđenje bude zatvorenog tipa i da Kejti svedoči iz Alabame. Ona tamo trenutno boravi zbog snimanje serije, ali je sudija odbio da poristane na baš sve njihove zahteve. Kako se saznaje, sudija je pristao da se svedočenje realizuje putem video-poziva, ali nije odobrio da suđenje bude zatvoreno za javnost jer je ona ličnost kao i svi ostali. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kejti takođe traži da joj se isplati više od pet miliona dolara odštete ukoliko izgubi kuću.

Spor je pokrenut oko vile u Montesitu, vredne 15 miliona dolara. Kako se navodi, Kejti i njen suprug Orlando Blum su ovu vilu kupili od Veskota u julu 2020. godine. On tvrdi da je poznatom paru prodao kuću dok nije bio "pri čistoj svesti i zdravoj pameti".

Nekoliko dana pre nego što je potpisao ugovor o prodaji, Karl Veskot je otpušten iz bolnice u koju je išao zbog operacije leđa.

On tvrdi da je shvatio šta je uradio tek kad mu je popustio učinak od lekova protiv bolova, te je tražio da se ugovor poništi. Međutim, navodno je advokat slavnog para naveo da proces prodaje mora da se nastavi, jer će u suprotnom podneti tužbu protiv njega.

Kuća, koja ima osam spavaćih soba i 11 kupatila, došla je u vlasništvo tog čoveka samo dva meseca pre nego što ju je prodao. 

On se, inače, zbog bolesti neće pojaviti na sudu, te njegova porodica vodi pravnu borbu. Takođe, za sada nije poznato da li će Orlando Blum morati da svedoči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading