SKANDAL U DOMU BEKAMOVIH! Dejvid poslao poruku Viktoriji na SREDNJEM PRSTU!

Autor:

Zabava

21.09.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Bekam šokirao čitavu planetu zbog poruke koju je uputio Viktoriji Bekam!

SKANDAL U DOMU BEKAMOVIH! Dejvid poslao poruku Viktoriji na SREDNJEM PRSTU!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid i Viktorija Bekam

Poznati fudbalski veteran Dejvid Bekam nedavno je dodao još jednu tetovažu svojoj impresivnoj kolekciji. Ovog puta, tetovaža je posvećena njegovoj supruzi, Viktoriji Bekam.

Bekam je ovu tetovažu napravio zajedno sa svojim 18-godišnjim sinom Kruzom. Kao što je Kruz na svom laktu tetovirao mamin nadimak iz doba kada je bila članica “Spice Girls”, tako je i Bekam odlučio da napiše ‘Posh’ na svom telu.

 

 

Interesantno je da je Bekam odlučio da stavi ovu tetovažu na srednji prst leve ruke, gde se ‘pridružila’ ostalim tetovažama. Ova tetovaža se pridružuje brojnim drugima koje su posvećene Viktoriji, uključujući njeno ime, ilustraciju nje u donjem vešu na njegovoj ruci, kao i 10 ruža koje je tetovirao za njihovu desetogodišnjicu braka 2009. godine.

Ovo tetoviranje je bilo prilika za ‘zbližavanje’ oca i sina, budući da je tog istog dana Kruz u istom salonu za tetoviranje na nozi istetovirao anđela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

22.09.2023 15:44

Па он најбоље зна шта она воли.