ZBOG DROGE SE VIŠE PUTA UBIJALA, BILA NA IVICI SMRTI: Tragičan život poznate manekenke ledi krv u žilama, zbog OVOG muškarca je pomišljala na samoubistvo!

Autor:

Zabava

21.09.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka Naomi Kembel otvorila je dušu o najtežem periodu u životu!

ZBOG DROGE SE VIŠE PUTA UBIJALA, BILA NA IVICI SMRTI: Tragičan život poznate manekenke ledi krv u žilama, zbog OVOG muškarca je pomišljala na samoubistvo!

Foto: Instagram.com

Svetski poznata manekenka Naomi Kembel otvorila je dušu u novom dokumentarcu "The Super Models", gde je progovorila o poroku s kojim se borila devedesetih godina i priznala da je mogla da umre.

Slavna manekenka tada je bila na vrhuncu karijere. Rekla je da se okrenula kokainu kako bi zaboravila traumu iz detinjstva i pomirila se sa smrću italijanskog dizajnera i njenog bliskog prijatelja Đanija Versaćea

Foto: youtube.com/printscreen

Naomi Kembel

 

- Jedna od stvari koje sam pokušavala da prikrijem bila je tuga. Zavisnost je takva. Opasna stvar, stvarno jeste. Misliš da će to izlečiti ranu, ali neće. To može izazvati jako veliki strah i anksioznost - rekla je najpre, prenosi Daily Mail, a zatim otkrila šta joj je Versače govorio.

- Đani bi me terao da izađem i idem dalje kada nisam mislila da mogu. Kad je on umro, moja tuga je postala prevelika - dodala je.

Naomi se sa zavisnošću borila pet godina, a 1999. se srušila tokom snimanja. Tada je, kaže, shvatila, da mora da ide na rehabilitaciju. 

Foto: Tanjug/AP

Naomi Kembel

 

- Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla da učinim za sebe u to vreme. Bilo je strašno pogledati se u ogledalo. Ne možete prikriti svoja osećanja. Ubijala sam se. Bilo je jako bolno - zaključila je Naomi, tvrdeći da glavni okidač zbog kog je počela da uzima drogu, jeste trauma iz detinjstva.

Inače, Naomi je odrasla bez oca koji je napustio nezinu majku dok je bila trudna.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading