SIN MARKA BULATA BIO NA IVICI SMRTI, MARIJA NIJE MOGLA DA MU POMOGNE: Život iz PAKLA, dok je bila prikovana za KOLICA, proživela NAJVEĆU TRAUMU!

Autor:

Zabava

21.09.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Bulat otvorila je dušu o najvećem bolu koji je doživela!

SIN MARKA BULATA BIO NA IVICI SMRTI, MARIJA NIJE MOGLA DA MU POMOGNE: Život iz PAKLA, dok je bila prikovana za KOLICA, proživela NAJVEĆU TRAUMU!

Foto: instagram.com/marija_bulat

Marija Bulat

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat u bolnoj ispovesti otkrila je kroz kakvu životnu borbu prolazi. Zbog problema sa kičmom nedavno je završila u invalidskim kolicima, što je bio jedan od najtežih perioda za nju.

Foto: Republika.rs

Marko Bulat i Marija Bulat

 

Marija je ispričala jednu scenu kada se osetila totalno nemoćno, ali je upravo to nateralo da se bori, kako bi jednog dana ponovo stala na noge.

- Momenat kada sam vozila decu u kolicima, kao da ih zabavljam na moru. Kad je sin krenuo da mi pada na ivičnjak, a moje telo nije moglo da odreaguje. Nisam mogla da ustanem, da se savijem i da mu pomognem... Mislim da se nije povredio samo zato što je gledao u mene i dočekao se na laktove - jedva je izgovorila Marija, dok se suzdržavala da ne zaplače.

Foto: Instagram.com

Marija Bulat i Marko Bulat

 

- Sva ta želja da idem sa njima u park, da treniram, da se bavim sportom, da izađem sa svojim mužem, da osvanem i da kažem mami da sam dobro, da mi nije ništa... To me je nateralo da se borim - istakla je Bulatova žena u jednoj emisiji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading