BULATOVOJ ŽENI NAPRSLA TRI PRŠLJENA: Folker otkrio Marijino bolno stanje, kičma joj u 37. godini POTPUNO PROPALA!

Autor: P. R.

Zabava

04.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bulat otkrio uznemirujuće detalje teške bolesti svoje supruge Marije!

BULATOVOJ ŽENI NAPRSLA TRI PRŠLJENA: Folker otkrio Marijino bolno stanje, kičma joj u 37. godini POTPUNO PROPALA!

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat

Javnost je ostala u šoku kada je Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, objavila fotografiju na kojoj se nalazi u invalidskim kolicima, nakon čega se sada oglasio i pevač, te otkrio da se njegova lepša polovina suočava sa teškim oboljenjem kičme.

Naime, kako je Bulat istakao, Marijino zdravlje je u veoma lošem stanju zbog kojeg ona trenutno prolazi kroz izuzetno težak period. Takođe, folkerova supruga svakodnevno zbog teške bolesti odlazi na bolne terapije, a Marko nije krio zabrinutost za majku svoje dvoje dece.

- Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. Njeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju - priča Bulat, pa dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/marija_bulat

Marija Bulat instagram

- Ona je od ranog jutra teško. Marija ima šesnaest diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer je u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna - kazao je pevač za Informer.

Podsećanja radi, supruga Marka Bulata godinama se bori sa teškom bolešću krvnih sudova, a sada je zabrinula čitavu javnost potresnom fotografijom na društvenim mrežama. Marija je, naime, objavila fotografiju na kojoj je ona u invalidskim kolicima, a u opisu se obratila suprugu dirljivim rečima.

Republika

Foto: Instagram.com, RED TV printscreen

Marko i Marija Bulat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading