ŠOK OTKRIĆE O PEVAČICI: Saznala da MUŽ sa kojim je u BRAKU nije čovek za kog se UDALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.09.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje Maje Šuput šokiralo region!

ŠOK OTKRIĆE O PEVAČICI: Saznala da MUŽ sa kojim je u BRAKU nije čovek za kog se UDALA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Maja Šuput pored muzičke karijere, oprobala se i u drugim javnim poslovima, kao što su voditeljstvo. Ona za sebe voli da kaže da je uspešna majka, koja poslovan život zna da balansira, a svojevremeno je ispričala i najčudniju situaciju koja joj se desila u životu. 

Foto: youtube printscreen

Maja Šuput

 

Naime, kako je Maja ispričala svojevremeno, naišla je na čudnu situaciju kada je preko društvenih mreža saznala da čovek za kog se udala, nije njen muž, nego turski glumac, što je izazvalo haos u porodici, te da nije ni bila trudna, nego da je stavljala stomak kao trudnički stomak i da je unajmila surogat majku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Možda najčudniji koji sam čula o sebi je da moj muž zapravo nije moj muž nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopše nisam bila trudna, nego da sam imala surogat majku, a za slikanje stavljala jastuk... Naravno i sve, baš sve, sam operisala - rekla je Maja za Story. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading