ŠTIMAC SA SINOM KOD BORIŠE: Oličenje PATRIOTIZMA i HEROJ, gvožđe se kuje dok je vruće!

Autor:

Sport

21.09.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac emotivan nakon posete Simaniću.

ŠTIMAC SA SINOM KOD BORIŠE: Oličenje PATRIOTIZMA i HEROJ, gvožđe se kuje dok je vruće!

Foto: Starsport

Vladimir Štimac, bivši srpski košarkaški reprezentativac, oglasio se na Instagramu nakon posete Boriši Simaniću (25), članu srebrnih "orlova" koji je nedavno tokom održavanja Svetskog prvenstva u Manili ostao bez jednog bubrega.

Krilni centar našeg tima, podsetimo, doživeo je težak udarac u meču grupne faze protiv Južnog Sudana, nakon kojeg su usledile ogromne komlikacije. Naime, Simanić je obilno krvario što je dovelo do situacije da mu u jednom trenutku čak i život visi o koncu. Srećom, ali zahvaljujući stručnosti doktora naše reprezentacije, Boriša je preživeo i uspešno se oparavlja. Trenutno je na kućnom lečenju.  

- Vukan i ja samo danas bili kod Bokija da ga posetimo i poželimo mu svu sreću u oporavku. Boriša je oličenje patriotizma i primer mnogima, pa i meni. Želeo sam da Vukan upozna i vidi heroja koji je ostavio deo sebe na terenu za Srbiju i svoj narod da bi ga učinio ponosnim. Vukan je Borišinim primerom sigurno naučio kako se bori za svoj narod i zemlju! Ja želim da moje dete uči i gaji to od malih nogu, kako kažu "gvožđe se kuje dok je vruće". Opet ponavljam i nadam se da će Savez i država znati to da cene. Borišu ne smemo da zaboravimo nikada - napisao je Vladimir Štimac.

https://www.instagram.com/p/CxdQsM9ImYk/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Podsetimo, Srbija je u finalu izgubila od selekcije Nemačke sa 83:77, a košarkašima, među kojima je bio i Simanić, priređen je spektakularan doček u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading