POLICIJA UMEŠALA PRSTE ZBOG JAVNE VRELE AKCIJE KANJEA VESTA I NJEGOVE SUPRUGE: Prolaznici svedočili skandalu, pa masovno prijavljivali!

Autor:

Zabava

07.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska policija istražuje šta se dogodilo na brodu.

POLICIJA UMEŠALA PRSTE ZBOG JAVNE VRELE AKCIJE KANJEA VESTA I NJEGOVE SUPRUGE: Prolaznici svedočili skandalu, pa masovno prijavljivali!

Foto: Profimedia

Bjanka Censzori i Kanje Vest

Italijanska policija i dalje istražuje incident s Kanjeom Vestom (Kanye West) i njegovom devojkom Bjankom Cenzori (Bianca Censori), koji se dogodio u Veneciji.

Par je izazvao skandal prošle sedmice, jer je reper snimljen gole zadnjice tokom vožnje brodom, dok je Bjanka klečala ispred njega. Na drugim fotografijama se moglo vidjeti i kako mu je spustila glavu u krilo, zbog čega su mnogi zaključili da ga je oralno zadovoljavala u javnosti. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Kanje Vest

 

Policija je sad, piše Daily Mail, identificirala vozača broda te se očekuje da će ga ovih dana ispitati o tome što je tačno vidio tokom te vožnje.

Takođe, policija je zatražila od fotografa da im predaju sve fotografije tog događaja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kanje Vest

 

- Postoje standardi javne pristojnosti kojih se moraju pridržavati i turisti i lokalno stanovništvo, a svako kršenje strogo se kažnjava. Snimke Vesta sa spuštenim pantalonama, dok je u taksi-brodu obišle su svet. Mogle su se jasno vidjeti njegove pantalone spuštene, a i primili smo pritužbe ljudi koji su tome svedočili. Sada smo identifikovali vozača čamca, te ćemo i njega pitati šta je video -  poručili su iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading