Vidovnjak predvideo SUDBINU kraljevske porodice: Evo koliko će kralj Čarls izdržati na tronu, a princu Heriju se ne smeši blistava budućnost!

Autor:

Zabava

15.10.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Čarls neće dugo izdržati na tronu Ujedinjenog Kraljevstva.

Vidovnjak predvideo SUDBINU kraljevske porodice: Evo koliko će kralj Čarls izdržati na tronu, a princu Heriju se ne smeši blistava budućnost!

Foto: Tanjug/AP

Do sada su se u mnogo navrata obistinile tvrdnje raznih vidovnjaka, a nova pretkazanja o kraljevskoj porodici, tj. da će u naredne dve godine kralj Čarls abdicirati i princ Heri vratiti u kraljevsku porodici, ostaviće mnoge bez teksta.  

Poznati britanski vidovnjak predviđa da će kralj abdicirati i da će se princ Hari vratiti u kraljevsku porodicu u naredne dve godine.

Vidovnjak iz Birmingema kaže da će kralj Čarls III izdržati samo sedam godina na prestolu pre nego što preda krunu princu Vilijamu.

Tvrdi i da će se princ Hari i Megan Markl razdvojiti i da će se on ponovo pridružiti kraljevskoj porodici u Velikoj Britaniji. Džon Hjuz vodi sopstvenu kompaniju We Are Namaste, koja je prvobitno bila prodavnica, ali je morala da se zatvori zbog pandemije Kovid-19. Sada ovaj vidovnjak vodi sesije iz svoje kuće u Saton Koldfildu, obraćaju mu se poznate ličnosti (deo novca daje dobrotvornim organizacijama), a mediji ga često citiraju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls i Kamila

Otkriveno je, naime, da je Hjuzova baka bila vidovita, a on sam veruje da su njegovi darovi u govoru s mrtvima i predviđanju budućnosti nasledni.Uz upaljene mirisne sveće i ambijentalnu muziku, Hjuz je za Birmingem lajv pogledao sliku kralja Čarlsa III i prorekao budućnost novog monarha.

- Mislim da se muči. Kralj Čarls je zabrinut za budućnost, milion posto mu prolazi kroz glavu da li može da radi ovaj posao - rekao je Hjuz.

Hjuz „vidi“ i da će se princ Hari i Megan Markl razići u naredne dve godine; da će se u međuvremenu nešto s njima dešavati. Takođe je napomenuo da će se princ Hari ponovo pridruži kraljevskoj porodici, gde će mu kralj dopustiti da ponovo izaberei svoju poziciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kamila i kralj Čarls

Inače, Hjuz smatra da će kralj Čarls u budućnosti abdicirati sa prestola.

- U roku od sedam godina, mislim da će Čarls shvatiti da želi da abdicira i to iz jednostavnog razloga: ne želi ponovo da troši milione funti na državnu sahranu. Vilijam će preuzeti ulogu u narednih sedam godina - rekao je.

Hjuz kaže da kraljica Elizabeta II nije mogla da se odrekne prestola zbog svih "trauma" koje je pretrpela sa svojim sinom princom Endrjuom i bivšom snajom, pokojnom princezom Dajanom.

- Znam da Čarls neće moći da ispuni čizme svoje majke. To je preveliki posao, pa će restrukturirati kraljevsku porodicu i ubaciti mladog kralja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading