Hermiona se POTRESNIM rečima oprostila od kolege iz "Harija Potera": " Bio najzabavniji UJAK kojeg sam ikada imala" (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.10.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Votson je putem Instagrama uputila poslednju počast kolegi.

Hermiona se POTRESNIM rečima oprostila od kolege iz "Harija Potera": " Bio najzabavniji UJAK kojeg sam ikada imala" (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Ema Votson je u petak na Instagramu podelila poslednju počast svom kolegi iz Hari Potera, Robiju Koltrejnu. Pokojni glumac, koji je tumačio čuvara Hagrida u franšizi, preminuo je u 72. godini, u petak 14. oktobra.

Glumica Hermione Grejndžer, Ema (32), podelila je slatki snimak para dok se priseća njegove 'topline', njegovog 'smeha' i njegovih 'zagrljaja'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

 

U okviru svoje Instagran priče, napisala je:

-Počivaj u miru, Robi Koltrejn. Robi je bio najzabavniji ujak kojeg sam ikada imala, ali najviše od svega bio je duboko brižan i saosećajan prema meni kao detetu i odrasloj osobi - napisala je glumica u napisala: 

-Njegov talenat je bio toliko ogroman da je imalo smisla da je igrao giganta – mogao je da ispuni SVAKI prostor svojim sjajem. „Robi, ako ikada budem tako ljubazan kao što si ti bio prema meni na filmskom setu, obećavam da ću to učiniti u tvoje ime i sećanje.

-Znaj koliko te obožavam i divim ti se. Stvarno će mi nedostajati tvoja slatkoća, tvoji nadimci, tvoja toplina, tvoj smeh i tvoji zagrljaji. „Učinio si nas porodicom. Znaj da si to bio za nas. Nije bilo boljeg Hagrida. Učinio si radost biti Hermiona.' Ko-zvezde poput Danijela Redklifa i Toma Feltona takođe su požurile na društvene mreže da izraze saučešće i odaju počast, dok je autorka Harija Potera JK Rouling pozdravila glumca kao 'potpuno izdanje - završila je ona. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Ema Vorskom o Robiju Koltrejnu

Podsetimo, par je glumio jedno pored drugog između 2001. i 2011. godine u Hari Poter franšizi, upoznavši se kada je Ema imala samo deset godina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading