Muž glumice koja je TRAGIČNO izgubila život na meti osuda: Jednim potezom RAZBESNEO je ceo svet! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2022

04:45 >> 06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug nestale Naje Rivere šokirao je svet izborom nove devojke.

Muž glumice koja je TRAGIČNO izgubila život na meti osuda: Jednim potezom RAZBESNEO je ceo svet! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Vest o nestanku glumice Naje Rivere u julu 2020. godine šokirala je svet, a njen suprug Rajan Dorsi našao se na meti osuda kada je našao novu devojku, ni više, ni manje, nego njenu sestru Nikejlu.

Svi su se nadali da će potraga uroditi plodom i da će je pronaći živu, ali to se nije desilo, a sada je Dorsi (39) podelio sliku sina Džosija, kojeg je dobio s tragično preminulom zvezdom serije ‘Glee’, Najom Riverom.

- Ima osam nedelja. Zvali su je Goldi, ja je zovem Medvedica Golid. Džosi je rekao da će joj bez obzira na pol dati ime Kliford! Kako biste je vi nazvali? Pogledajte fotografije da vidite ljubav na prvi pogled. Volim te, Džosi. Ne mogu da verujem da si napunio sedam godina – napisao je Rajan uz fotografisu sina sa psom.

 

 

 

 

Podsetimo, Naja je zvanično nestala 8. jula 2020. godine, a sina su pronašli kako spava na brodu sa spasilačkim prslukom. Beživotno telo Naje pronađeno je pet dana posle detaljne istrage u jezeru.

Foto: Instagram/Printscreen

Naja Rivera

 

– Prikupila je dovoljno energije da vrati sina na brod, ali nije je imala dovoljno i da spasi samu sebe – rekao je šerif Bil Ajub nakon što je Rivera pronađena. Prema policijskom izveštaju i Džosijevim rečima, on i mama su zajedno plivali i nakon što mu je pomogla da se vrati na brod, nestala je u vodi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading