NADMAŠILA KIM KARDAŠIJAN: "Vruća" devojka Kanje Vesta pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Autor: N. J.

Zabava

13.10.2022

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest ima novu devojku.

NADMAŠILA KIM KARDAŠIJAN: "Vruća" devojka Kanje Vesta pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/juliananalu

Iako se mislilo da je nemoguće naći devojku koja može da parira Kim Kardašijan, ipak nije bilo tako. Ako je suditi prema fizičkom izgledu, onda je Kanje Vest pronašao dvojnicu Kim Kardašijan, a reč je o manekenki Žulijan Nalu (24).

Kada su objavili da su zajedno, njoj, naročito, skočila je popularnost, a ona je to iskoristila i ugrabila svoj trenutak slave. Ona na svom Instagram nalogu često objavljuje fotografije u modelima Kanje Vesta.

Foto: youtube.com

Kanje Vest

Nova devojka Kanje Vesta okačila je golišave fotografije i pokazala čime raspolaže. Očigledno joj cvetaju ruže i na poslovnom planu, te je odradila kampanju za kupaće kostime. Neke njene fotografije osvanule su i na Tviteru:

Ona zaista neodovljivo podseća na Kim Kardašijan. Zapravo, mnogi je upoređuju i sa Kendal Džener, što zbog izgleda, a i karijere. Takođe, Žulijana je postala član modne agencije još kada je imala devetnaest godina. 

Da podsetimo, Kanje Vest i Kim Kardašijan bili su osam godina u braku. S obzirom na to, da je bilo reči o komplikovanoj brakorazvodnoj parnici došlo je do razdvajanja postupka. Jedno pitanje je bilo promena bračnog statusa, a drugo starateljstvo.

- Toliko dugo sam radila ono leto je druge ljude činilo srećnim i mislim da sam u poslednje dve godine odlučila da ću učiniti sebe srećnom. I to je stvarno dobar osećaj. Čak i ako je to stvorilo promene i izazvalo moj razvod, mislim da je važno biti iskren prema sebi u vezi sa tim što te zaista čini snažnim - ispričala je Kim za "Vog".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading