Nudi mu rame za plakanje: Nakon bračnog kraha zvezda američkog fudbala dobila ponudu od čuvene glumice filmova za odrasle! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

11.10.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom razvodu američki mediji su danima pripovedali.

Nudi mu rame za plakanje: Nakon bračnog kraha zvezda američkog fudbala dobila ponudu od čuvene glumice filmova za odrasle! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/brandilove_fan

Bračni krah Tomija Brejdija legendarnog kvoterbeka američke NFL lige i njegove supruge Žizel Bundšen bio je jedna od glavnih tema medija. Dugo vremena se spekuliše šta je razlog ovih dešavanja, a prema saznanjima , Bundšen je Brejdiju zamerala nedostatak seksualnih odnosa.

Međutim, čini se da Tomi Brejdi neće patiti sam. Naime, čuvena glumica filmova za odrasle Brendi Lav, ponudila je "rame za plakanje" čuvenom igraču američkog fudbala:

- Dragi gospodine Brejdi, žao mi je zbog razvoda. Verovatno je to najteža stvar za sve i jako težak period što se tiče finansijske strane - napisala je Brendi Lav i dodala:

- Ako ti treba rame za plakanje i ako ti treba pomoć da se maksimalno opustiš - tu sam. Ja ti mogu pomoći. Dugo sam razmišljala kako i sad znam.

 

Potpuno je jasno šta je dotična dama imala na umu, a ostaje da se vidi da le će Tomi Brejdi prihvatiti ponudu čuvene glumice koja zauzima mesto u "Kući slavnih" glumaca koji se bave ovim poslom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading