SRPSKI MMA BORAC NA KOLENIMA: U ringu ređa pobede, ali je pred njom morao da poklekne! (FOTO)

Autor:

Sport

01.10.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac mekog srca.

SRPSKI MMA BORAC NA KOLENIMA: U ringu ređa pobede, ali je pred njom morao da poklekne! (FOTO)

Foto: Instagram.com/darkotosic

Darko Stošić doke se bavio džudoom bio je desetostruki nacionalni šampion. Stizao je do istog ostvarenja na podsručju Balkana, a jednom je proglašen i za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvena zvezda.

Tridesetogodišnji borac se 2012. godine okrenuo MMA sportu i tokom dosadašnje profesionalne karijere imao je 14 mečeva, a čak 12 puta je iz borbi izlazio kao pobednik, a osam borbi je okončano nokautom.

Ovoga puta Darko Stošić je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju koja se u potpunosti razlikuje od svih dosadašnjih njegovih objava. Naime, Darko i njegova izabranica Ivana Nedeljković su objavili da su se verili.

 

Prelepa Ivana neretko na Instagramu objavljuje fotografije na kojima se jasno primećuje da pleni svojom lepotom i ne čudi što njen profil na ovoj društvenoj mreži ima na hiljade pratilaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading