VOZAČI SPASILI ŽENU IZ MORAVE: Nisu marili za SVOJ život, i SVEŠTENICI pomagali!

Autor:

Hronika

13.10.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači autobusa iz kojeg su izašli putnici koji su upali u Zapadnu Moravu, skočili su u reku i spasili više putnika među kojima je i bila žena sa decom.

VOZAČI SPASILI ŽENU IZ MORAVE: Nisu marili za SVOJ život, i SVEŠTENICI pomagali!

Foto: RINA

- Moram pohvaliti naše vozače, ispali su pravi heroji. Kada je pukao most, nisu štedjeli svoj život i odmah su skočili u rijeku da spašavaju putnike. Izvukli su više putnika iz vode, kao i majku sa djecom - kaže za Srpskainfo Ivana Tanacković , direktor preduzeća "Euro Petrol Oil".

- Ponudili smo da pošaljemo i pomoć odmah, ali su nam rekli da za sada ne treba. Organizatori putovanja će odlučiti da li će se putovanje prekinuti ili nastaviti - istakla je Tanackovićeva.

Prema njenim rečima putovanje su organizovale crkvene opštine.

- Putovanje su organizovale crkvene opštine Zvornik i Čelopek i radi se o putovanje koje se organizuje već 15 godina. Putovanje je trebalo trajati dva dana i krajnje odredište im je bio manastir Đunis gdje su večeras trebali doći na noćnu liturgiju povodom Pokrova - pojasnila je Tanackovićeva.

Ona je dodala da su vozači stali na to mesto da naprave pauzu, a da je preko visećeg mosta prečica do manastira Jovanje i kaže da postoji i obilaznica koja je duga oko dva kilometra.

Ističe da se zna da taj most ne može izdržati više osoba, ali da se desilo da je više ljudi u tom trenutku krenulo da pređe preko njega.

Sveštenik spasavao ljude iz nabujale reke

- Sad sam pričao sa jednim od sveštenika, koji je ruku povredio spasavajući žene - istakao je Zoran Stevanović, gradonačelnik Zvornika u izjavi za "Nezavisne novine".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading