SVET DRMAJU DVA RAZVODA! Fanovi slavnih parova u čudu: Ako se ONI razilaze, ima li IKO šanse da ostane u braku?!

Autor:

Zabava

07.10.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovoj ljubavi svi su se divili, a onda je isplivala šokantna istina!

SVET DRMAJU DVA RAZVODA! Fanovi slavnih parova u čudu: Ako se ONI razilaze, ima li IKO šanse da ostane u braku?!

Foto: Printscreen Youtube

Priča o razvodu Žizel Bundšen i Toma Brejdija nedavno je odjeknula kao bomba svim svetskim medijima, a krah njihovog braka mnogi su uporedili sa razvodom Breda i Anđeline, koji je, kada se za njega saznalo, potresao svetsku javnost, budući da sve do tog trenutka niko nije ni slutio da među njima ima nesuglasica.

Ove priče već duže vreme glavna su tema američkih tabloida, a fanovi poznatih parova ne prestaju da se pitaju - ako se razilaze parovi čijoj ljubavi se divio ceo svet, ima li nade da iko ostane u braku?!

Zanemario porodicu zbog karijere


Žizel i Tom važili su za jedan od najskladnijih i najlepših parova svetskog džet-seta, a njihovoj ljubavi divili su se mnogi, zbog čega je javnost ostala zatečena kada su isplivale vesti o njihovom razvodu. Iako su u početku mnogi smatrali da je reč o tračevima, ove vesti ispostavile su se kao istinite, a par je sada angažovao advokate kako bi se dogovorili oko raspodele višemilionskog bogatstva.

 

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

 

- Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jeste... Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju advokate i gledaju šta će razlaz podrazumevati, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije - rekao je izvor za NY Post.

 

Inače, lepa Brazilka napustila je porodičnu kuću na Floridi nakon žestokih svađa sa mužem, a strani mediji prenose da je glavni razlog sukoba činjenica da sportisti porodica nije prioritet.

Naime, Brejdi je rešio da se vrati iz penzije i nastavi da igra za NFL, što je razbesnelo Žizel.


- Ona je oduvek bila ta koja je bila posvećena deci. Dogovorili su se da će se on povući iz sporta da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio - rekli su upućeni izvori.

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

 


Podsećamo, Žizel i Tom u braku su od 2009. godine i imaju troje dece - sinove Džeka (15) i Bendžamina (12) te ćerku Vivijen (9).

Žizel je ranije za američke medije otkrila da je svoju karijeru stavila na pauzu kako bi se posvetila porodici, ali i kako bi suprugu pružila podršku u njegovoj karijeri.

- Odradila sam svoj deo kako bih ga podržala. Preselila sam se u Boston i koncentrisala sam se da napravim okolinu ispunjenu ljubavlju za moju decu i podupirala sam njega i njegov san - objasnila je Žizel ranije.
 

Drama Breda i Anđeline iz dana u dan sve gora

 

Još jedan razvod koji ne prestaje da potresa svetsku javnost jeste onaj između holivudskih zvezda Anđeline Džoli i Breda Pita.

 

 

Foto: Printscreen Youtube

Anđelina Džoli i Bred Pit

 



Razvod nekada najpopularnijeg para - Breda Pita i Anđeline Džoli traje već 4 godine, a kako se čini, ovoj priči kraj se ni ne nazire. Naime, kako se situacija između bivših partnera zahuktava i u javnosti se svakodnevno pojavljuju novi detalji njihovog braka, veliko je pitanje kada će parnica konačno biti gotova.

Celu situaciju otežava bitka oko starateljstva nad decom, a nekadašnji supružnici često nisu birali sredstva da bi došli do cilja.

Tako su, pre samo nekoliko dana, javnost preplavile nove šokantne informacije o tome da je Anđelina podnela sudska dokumenta optužujući bivšeg muža da je gušio jedno od njihovo šestoro dece tokom nasilne svađe u privatnom avionu, udarivši drugo u lice.

 

Foto: Printscreen Youtube

Anđelina Džoli i Bred Pit

 


Džoli je rekla da je Pitovo ponašanje na letu iz Francuske u Kaliforniju u septembru 2016. ostavilo duboke traume na decu, a na nju osim traume ostavilo i telesne povrede.

Pet dana nakon leta podnela je zahtev za razvod, a u septembru 2021. prodala je svoj udeo u francuskoj vinariji u čijem je suvlasništvu sa Pitom. Tužio ju je zbog prodaje, a ona je u utorak podnela protivtužbu.

Njeni advokati tvrde da su pregovori koje su bivši supružnici vodili oko prodaje njenog udela njemu propali nakon što je Pit od Džoli zatražio da potpiše izjavu u kojoj stoji da Džoli neće javno govoriti o tome kako je Pit fizički i emocionalno zlostavljao nju i njihovu decu.

 

Foto: Promo foto

Anđelina Džoli i Bred Pit

 


Glumica kaže da je njen tadašnji suprug "gušio" jedno od njihovo šestoro dece koja su bila prisutna u avionu i dodala je da je drugo udario u lice.

Džoli je rekla da je incident započeo kada ju je Pit optužio da "previše poštuje" njihovu decu, te da je urlao na nju u toaletu aviona.

Glumica zatim tvrdi da ju je Pit "zgrabio za glavu" i "tresao". Navodno ju je nakon toga "zgrabio za ramena" i "tresao". Zatim ju je, kaže Džoli, gurnuo u zid WC-a. Glumica kaže da je Pit potom šakom udario u plafon aviona, te da je ona nakon toga izašla iz toaleta.

Glumac ju je navodno u jednom trenutku polio pivom, a u drugom je vinom i pivom polio njihovu decu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


Komentari (0)

Loading