Najbolje od najboljih u turizmu čeka prestižna nagrada: OTVOREN KONKURS ZA "TURISTIČKI CVET 2022."

Autor:

Vesti

10.10.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredinom decembra moći ćemo da vidimo koji će turistički biser Srbije biti nosilac najprestižnije nagrade u oblasti turizma.

Najbolje od najboljih u turizmu čeka prestižna nagrada: OTVOREN KONKURS ZA "TURISTIČKI CVET 2022."

Foto: Promo/TOS

Nagrada "Turistički cvet" ima dugu tradiciju u srpskom turizmu, a ove godine 37. put biće dodeljenja u čak sedam kategorija, koje obuhvataju kako turističke agencije, tako i sve faktore koji utiču na unapređenje ponude, među kojima su i influenseri i mediji.

Turistička organizacija Srbije sa ponosom objavljuje da je otvoren ovogodišnji konkurs za nagradu „Turistički cvet 2022“, kao i to da se svi zainteresovani, koji žele da se nadmeću za ovu prestižnu nagradu, mogu prijaviti putem onlajn platforme www.turistickicvet.rs.

Srbija ima bogatu turističku ponudu, o čemu najbolje govori rast poseta u okviru domaćeg turizma, a što je posledica konstantnog ulaganja u ovu oblast i zalaganja Turističke organizacije Srbije.

Od početka godine Srbiju je posetilo tri miliona turista, od toga 1,3 miliona stranih, te je broj turističkih dolazaka porastao za 48,1 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Srpski turizam je ove godine apsolutno oborio rekorde, i to ne samo u odnosu na godine neposredno iza nas koje su bile pogođene pandemijom koronavirusa, već i u odnosu na rekordnu 2019. godinu.

Svi zaposleni u turističkoj privredi posvećeni su i predani radu na inovacijama i poboljšanju, kao i što boljoj promociji lokaliteta koji su intrigantni i zanimljivi svakom posetiocu.

Upravo zbog toga, svako ko je u ovom lancu, i ko doprinosi građenju srpskog turizma i njegovom unapređenju ima šansu da dobiju priznanje za svoj dugogodišnji i zapažen rad učešćem na konkursu "Turistički cvet 2022". 

Ove godine konkurs je proširen za još dve kategorije i najbolji će se takmičiti u ukupno 7 kategorija:

1. Turistička organizacija

2. Turistička manifestacija

3. Turistička agencija

4. Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel / Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj

5. Pravni subjekt za doprinos unapređivanja turističke ponude i promocije turizma

6. Influenser / Bloger

7. Elektronski ili štampani medij, za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije.

PRIJAVA NA KONKURS

Posetom sajtu www.turistickicvet.rs možete se uputiti u korake koje je potrebno da preduzmete kako biste se prijavili na nagradni konkurs "Turistički cvet 2022"

Kandidati će moći da se prijave do 25. oktobra 2022. sve do ponoći, nakon čega će se pristupiti glasanju od strane publike, a zatim i stručnog žirija. Sredinom decembra na svečanoj ceremoniji proglasiće se pobednici i dodeliti nagrade.

Prošlogodišnji dobitnici, koji su ovenčani ovim priznanjem su:

1.  Turistička organizacija Čačak

2.  Roštiljijada, Leskovac

3.  KonTiki Travel & Service

4.  Kraljev čardak, Kopaonik

5.  Etno selo Sunčana reka, Banja Koviljača

6.  Gold Gondola, Zlatibor

7.  Ranko Milanović, NP Tara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading