OVO je SRBIN zbog kog je Alesandra Ambrozio došla u BEOGRAD! IZUZETNO je USPEŠAN, a evo kako je postao deo SVETSKOG DŽET SETA!

Autor:

Zabava

18.08.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boravak planetarno popularne manekenke u našoj prestonici privukao je veliku pažnju.

OVO je SRBIN zbog kog je Alesandra Ambrozio došla u BEOGRAD! IZUZETNO je USPEŠAN, a evo kako je postao deo SVETSKOG DŽET SETA!

Foto: instagram

Alesandra Ambrozio pre dva dana doputovala je u srpsku prestonicu, a za to je imala važan povod.

Naime, nakon kratkog boravka u Budvi, slavna manekenka uputila se u Beograd kako bi prisustvovala spektakularnoj proslavi rođendana njenog dugogodišnjeg prijatelja Milana Blagojevića, koji je sinoć na poznatom prestoničkom splavu organizovao žurku za pamćenje.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Alesandra Ambrozio u provodu na beogradskom splavu

 

Alesandra se sa slavljenikom i okupljenim zvanicama, među kojima su bile brojne javne ličnosti poput Nine Seničar i Seke Aleksić, provodila do kasno u noć, a svojim fanovima putem društvenih mreža pokazala je kako uživa u noćnom životu.

 

Inače, kako saznaje Republika, Milan Blagojević već dugi niz godina radi u modnoj industriji u Sjedinjenim Američkim Državama, a od 2011. godine deo je jedne od najpoznatijih i najuticajnijih PR komapnija, gde se bavi promocijom i razvojem brendova, odnosima sa javnošću, ali i potragom za talentima.

 

Foto: instagram

Milan Blagojević

 

Tokom svoje dugogodišnje karijere ostvario je saradnju sa brojnim svetski poznatim imenima iz oblasti mode među kojima su, pored Alesandre Ambrozio, i Sara Sampaio, Šanina Šajk, Lindzi Von i mnoge druge, ali i nekim od najpoznatijih svetskih magazina, kao i modnih brendova.

 

 

 

 

Upravo tokom svoje dugogodišnje karere u ovoj oblasti upoznao je brojne svetske zvezde, a sa mnogima od njih razvio je velika prijateljstva. Među njima je, kako saznajemo, osim Alesandre Ambrozio, i jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Dženifer Lopez, koja je navodno takođe trebalo da prisustvuje sinoćnjoj proslavi, međutim, zbog poslovnih obaveza bila je sprečena da doputuje u Beograd, te je u poslednjem trenutku otkazala dolazak.

Veliku pažnju privukle su i fotografije Seke Aleksić i Alesandre Ambrozio, budući da su pevačica i manekenka za samo nekoliko dana njenog boravka na našem podneblju, već dva puta bile zajedno u provodu.

 

Foto: Instagram

Stanislav, Seka i Alesandra uživaju u provodu

 

Mnogi su se zapitali šta stoji iza njihovih čestih susreta, a istina je da su se slavna manekenka i folk zvezda upoznale  posredstvom Milanovog najboljeg prijatelja Stanislava Zakića, koji je takođe i prijatelj Seke Aleksić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading